Ağva'da Bir Gece Konaklamalı Off Road Gezi Duyurusu (18 - 19 Haziran 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,622
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuzne

Kamp III
Yer
istanbul kurt köy
merhaba arkadaslar orman icinde ağva sahiline cok yakın dere boyunca ofroat araclarımızla gezip fotograf cekimi ve cook güzel bir pansiyonda cook uygun fiyata ve cok nezih bir yerde bir hafta sonu gecirmeye ne dersiniz. aylesiyle gelicek arkadasları bekliyoruz .

DSCN4555.jpg

DSCN4547.jpg

DSCN4572.jpg

Etiketler

Ynt: Ağva'da Bir Gece Konaklamalı Off Road Gezi Duyurusu (18 - 19 Haziran 2011)

Fatih Bey ben geliyorum dememe gerek yok sanırım 2 kişi sayın bizi ;D
Bir arkadaştan haber bekliyorum umarım onlar da gelecek eşiyle, o da fatih... Haber gelince yazarım...

Arkadaşlar kısa bir hatırlatma yapalım... 18 haziran cumartesi saat 10:00 da Kurtköy Viaport otoparkında buluşuyoruz (bir aksilik olmazsa), fatih bey bizi gezdire gezdire ağvaya götürüyor, cumartesi akşamı fotoğraflardaki pansiyonda kalıyoruz, 19 haziran pazar günü de gezerek eve dönüyoruz... Eğer fikir değişmediyse kuzu çevirmemiz de olacak inşallah ;D

selimsani' Alıntı:
Arkadaşlar kısa bir hatırlatma yapalım... 18 haziran cumartesi saat 10:00 da Kurtköy Viaport otoparkında buluşuyoruz (bir aksilik olmazsa), fatih bey bizi gezdire gezdire ağvaya götürüyor, cumartesi akşamı fotoğraflardaki pansiyonda kalıyoruz, 19 haziran pazar günü de gezerek eve dönüyoruz... Eğer fikir değişmediyse kuzu çevirmemiz de olacak inşallah ;D

Ben varım. oda fiyatlarını öğrenelim...

valla arkadaslar pansiyon kışı bası 90 dı ama kalabalık olursak dahada uyguna cekeriz yabancı diili kuzuyu bende cok ıstıyorum burada uygun bir hayvan 250 katılım cok olursa kuzu allabiliriz on numara bir lezzet fıtınası yasarız ama katılım beklıyoruz arkadaslar pişman olmayacagınız bir gezi mayoları şortlarıda alın derim hem dereye gireriz hemde denize . pansiyonu merak edenler facebook. tan KONAK KENSOLA bol bol resimler var ayrıca gitmek isteyenler benim adımı verebilirler

Fatih Bey biz 3 aile gelme yoluna yoluna doğru gidiyoruz bakalım, bir aile kesin değil gibi ama en geç salı günü haber veririm...

bizde öyle 2 ayle gibiyiz bir aksilik cıkmassa birkac ayle daha cıkarsa daha eylenceli olacak kalabalık bir konvoy yapardık

Pansiyonda kalacak arakdaşlar için bence bir görüşme yapıp netleştirelim, zira ben kalmayı düşünüyorum ona göre rezervasyon yaparız. Biz 1 aile olarak geleceğiz. Listeyi de oluştrualım derim ben...

Merhaba arkadaslar,
Benim ilk tecrubem olacak eger beni sikistigim yerden kurtalirsaniz tabii bir de aracim Subaru forester 2.0 XT yani uygun olurmu tam kestiremiyorum.Vereceginiz yanitlara gore esimle beni yazabilirsiniz tesekkurler

Sıkışacağınız bir yer olmaz pansiyona gidene kadar sanırım, gezi amaçlı çıktığımızda belki bir zorlanma olur, onda da problem olacağını düşünmüyorum, fatih bey daha iyi bilir tabi, bence yazabilirsiniz isminizi...
Ben listeye başliyim hatta...

Selim Sani-Yeşim Güngör - pansiyonda kalmalı - Kuzuki-G.V.

Tekrar merhaba,
Yanit icin sagol Fatih Bey de umarim ok.ler ve katiliriz,tesekkurler

Ben fatih beyin yerine de yazayım listeye, arkdaşlar çekinmeyin isminizi yazın, kaçırmayın böyle bir şenliği derim ben...

Selim Sani-Yeşim Güngör - pansiyonda kalmalı - Kuzuki-G.V.
Fatih - Sevgi Gündüz - pansiyonda kalmalı - Willys

öncelikle sunu acıga kavusturayımda ağır ofroat durumu kesinlikle yok normal 2 ceker araclarda gelebilir sadece toprak yol da bir orman gezisi ve akar su dolu derede serinemek ve yesillikler icinde bir tur yapıcaz ayrıca sahile kumsala ine biliriz. katılmak ısteyen arkadasları memnuniyetle bekleriz.

tesekkur ederim selim kardes. ya senin arac Kuzuki ;D Nasıl anlamadım :D

E daha kuzu o ondan yükseltme yapamadık bir türlü, yükseldikten bi de snorkeli taktıktan sonra suzuki olacak inşallah ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri