Onlardaki masumuyet biz büyüklere huzur ve mutluluk veriyor,keşke hep böyle kalsaydık dedirtiyor insana gayri ihtiyari.artık bu yaştan sonrada onlardaki bu masumuyeti kazanmamız için çook fedakarlık ve özveri yapmamız gerekiyor.tabii bu fedakarlık tek taraflı oluncada anarşi olarak çıkıyor karşımıza.iyiliğin ve tüm güzellliklerin bizlerle olması dileğim ile..
yine konuyu değiştirmeden kısa keseyim.bunlarda ahşap bölümünün magazinleri olsun
ikinci kat plastik boya olabilir, alttaki boya kuru üstteki boya yaş olması lazım, sürer sürmez kurumadan bu işlemi yapmak gerekiyor
zemin mümkün olduğunca düz olması gerekiyor ki boşluklar olmasın
Levent hocam elimizde beyaz lake bir garderop var. Ona wood grainer uygulaması denemek istiyorum ama lake üzerine ne tür bir boya tutar hiç bir fikrim yok .( Wood grainer ısmarladım umarım gelir biran önce) bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz
Levent hocam elimizde beyaz lake bir garderop var. Ona wood grainer uygulaması denemek istiyorum ama lake üzerine ne tür bir boya tutar hiç bir fikrim yok .( Wood grainer ısmarladım umarım gelir biran önce) bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz
Levent Bey merhaba,
Bir konuda beni aydınlatabilirmisiniz acaba, sorunum şu:
Karavan haline getirmeye çalıştığımız minübüsdeki dolaplar özellikle tavana asılan dolaplar hem üstten tavan kuşaklarına, hem arkadan yan kuşaklara hem de yandan dolaplar birbirlerine mobilya bağlantı cıvataları ile bağlasak, çapraz kasılmalarda bağlantıları koparabilirmi ? Bilmem sorunumu anlatabildimmi?
levent bey vermiş olduğunuz bilgiler için teşekürler sakıncası yoksa bende bişeyler sormak istiyorum.ben kendime eskitme bir masa sandalye takımı yapmak istiyorum bu konuda bilginiz varmı.işçiliğin zor olduğunu biliyorum.marangozlar ya uğraşmak istemiyor yada çok uçuk paralar istiyorlar.birde adları kötüye çıkmış ya ondan olsa gerek.