<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Aktur Kamping; Datça</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="taiga" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
taiga' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Bu ayın başında Aktur kampingin odalarında kalmıştık...<br />
<br />
Ve Datça Akturu cidden çok beğenmiştik yeşil ve mavi birarada olduğu için...<br />
<br />
Lakin tesisteki evler inanılmaz pahalıydı (satılık anlamında)... :-\<br />
<br />
Kampingle ilgili az da olsa bilgi almıştım...<br />
<br />
6 euro kişi başı, 1 euro elektrik, 1 euro da araba için alıyorlarmış (artı başka şeyler var mıydı ne yazık ki hatırlamıyorum)...<br />
<br />
Bu bölümü yeni farkettim. 2011 yazında biz Datça Hayıtbükü'nde kaldık. Bu sırada Aktur'u da gezdik. Sizin 4 sene önce düşündüğünüz gibi biz de ev kiralamayı düşündük. Siz o zaman kiralayabildiniz mi, fiyatlar nasıldı ? <br />
<br />
Benim asıl ilgimi çeken orada brandası kapalı karavanlardı...<br />
<br />
200 YTL yıllık ücret aldıklarını söyledilerdi ...<br />
<br />
Eşimle dedik şöyle 10-15 milyara bir çekme karavan alsak ve buraya koysak...<br />
<br />
Baharda, yarı yıl tatilinde yada kafamıza ne zaman eserse o zaman gelsek kalsak kafamızı dinlesek, orman içi bisiklete binsek diye...<br />
<br />
Ancak en ufak bir karavan tecrübemiz olmadığı için biraz tereddütlüydük, ki hala öyleyiz...<br />
<br />
Ortak wc duş gibi alanların kullanımı, kalabalık, su sorunu vb. gibi noktalarda fazla bir deneyimimiz yok...<br />
<br />
Bu nedenle yazın okullar tatil olunca Aktur da bir ev kiralayıp, arada da oradaki kampingteki hayatı vb. gözlemlemek istiyoruz...<br />
<br />
Baktık bu işi kıvırırız, dediğim projeye girişeceğiz...<br />
<br />
Aktur kampingi sorma nedenim aslında buydu...<br />
<br />
Özellikle neleri merak ettiğimi yazmadığım için kusura kalmayın...<br />
<br />
Tüm karavancılara keyifli geziler...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote></div>