Akü Şarj Cihazı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan doğuşlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,841

doğuşlu

LAND LOVER
Yer
İSTANBUL
Web
www.gezenbilir.com
Vehicle Battery Booster

Black&Decker firması bu sıkıntıyı giderecek, eşi-dostu yardıma çağırmayı ortadan kaldıracak bir cihaz geliştirmiş. Ara kablo gerektirmeyen, kaput açtırmayan, akü kutuplarına elletmeyen, kalınca bir kitap boyutlarındaki cihaz, çakmak gözüne takılarak çalışıyor ve 10 dk gibi bir sürede akünüzü şarj ediyor. Aynı zamanda cep telefonu vb. cihazları şarj edebilmesi ve dahili feneri de cabası.

konu ile ilgili detaylı bilgi http://www.blackanddecker.com/ProductGuide/Default.aspx?cpath=4010&WT.mc_id=BD00012

Etiketler
Ynt: Akü Şarj Cihazı

ben bunları ıncelemısdım buyuk marketlerde akusu bıtmıs bır arabayı calıstırmaz bu ben oyle gozlemledım telefon sarj bunlar ıcın guzel..

İnternette birsitede gördüm
19 TL gibi bir fiyat ile satılıyor. Ama yolda kaldığımda işimizi görür mü merak ediyorum

bu aletler tam bitmiş aküyü şoklamaz sadece zayıf aküde çalışır
çakmaga takılan modeli hiçbi işe yaramıyo denedik
kaputu açmak şart diger modelleri içinde kısacası kullanışsız bi alet
suziki tarzı 40 a aküsü olan bi araçda veya motorda belki iş yapar

evedilaz' Alıntı:
bu aletler tam bitmiş aküyü şoklamaz sadece zayıf aküde çalışır
çakmaga takılan modeli hiçbi işe yaramıyo denedik
kaputu açmak şart diger modelleri içinde kısacası kullanışsız bi alet
suziki tarzı 40 a aküsü olan bi araçda veya motorda belki iş yapar

Selamlar
zaten "cakmak" yuvasına takılan hicbir cihaz (cok guclu de olsa) arabayı calistiramaz, zira cakmak soketleri dusuk akım gecirmek uzere dizayn edilirler.. sadece 10-20A gibi, bu da mars motorunu calstiramaz. Hatta, bazı araclarda, cakmak soketinde sigorta vardır ki, once o gider..

reha

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

SON KONULAR