Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
13 Mart 2014 de Kalkandan İzmire geçerken uğradım içeride tadilat yapılıyordu ve bitmek üzereydi. 10 güne kadar açılacağını söylediler.
Nisan27 gibi açılmış olur ise eğer kampta olmayı planlıyorum. Kampı son anda bir değişiklik olmaz ise eğer Muğla valiliğine bağlı bir vakıf işletecek gibi görünüyor.
Gittiğimde ücretler vs hakkında bilgi vermeye çalışırım. Bana sol tarafta resmimin üzerinde kayıtlı telefonumdan da ulaşabilirsiniz.
arkadaşlar ağustosun 7sinde akyaka kampına gitmeyi düşünüyorum. tek başıma gideceğim. öğrenciyim ve çadırım var. fiyat hakkında aydınlatırsanız sevinirim. bir de sahile falan gittiğimizde çadırın içinde telefon, çanta falan bıraksak sıkıntı olur mu veya emanet bölümü var mı verebileceğimiz? tüm bunları söyledim ama akyaka kampı açık mı değil mi onu da bilmiyorum. lütfen cahilliğimi bağışlayın ilk kez kamp yapacağım