Akyaka Orman Kampı Açıldımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serommm Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,696

serommm

Ana Kamp
Yer
Ankara
Arkadaşlar Akyaka orman kampının akibetini bilen varmı.

Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene kapalıydı.

Bu seneki kamp tatilimizde burayada gitmek istiyoruz.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Ynt: Akyaka Orman Kampı Açıldımı

13 Mart 2014 de Kalkandan İzmire geçerken uğradım içeride tadilat yapılıyordu ve bitmek üzereydi. 10 güne kadar açılacağını söylediler.
Nisan27 gibi açılmış olur ise eğer kampta olmayı planlıyorum. Kampı son anda bir değişiklik olmaz ise eğer Muğla valiliğine bağlı bir vakıf işletecek gibi görünüyor.
Gittiğimde ücretler vs hakkında bilgi vermeye çalışırım. Bana sol tarafta resmimin üzerinde kayıtlı telefonumdan da ulaşabilirsiniz.

Telefonla öğrendiğime göre
Karavan 40 Tl
Çadır 35 Tl
Öğrenci Çadır 30 Tl /Gün ücret uygulanacakmış.

centilmen' Alıntı:
Telefonla öğrendiğime göre
Karavan 40 Tl
Çadır 35 Tl
Öğrenci Çadır 30 Tl /Gün ücret uygulanacakmış.

Çok teşekkür ederim Ümit bey ilgi ve alakanız için çok işime yaradı gerçekten Allah razı olsun ;)

arkadaşlar ağustosun 7sinde akyaka kampına gitmeyi düşünüyorum. tek başıma gideceğim. öğrenciyim ve çadırım var. fiyat hakkında aydınlatırsanız sevinirim. bir de sahile falan gittiğimizde çadırın içinde telefon, çanta falan bıraksak sıkıntı olur mu veya emanet bölümü var mı verebileceğimiz? tüm bunları söyledim ama akyaka kampı açık mı değil mi onu da bilmiyorum. lütfen cahilliğimi bağışlayın ilk kez kamp yapacağım :smiley:

Mayısta ordaydım kamp çok güzel fakat kampçı arkadaşlar karavanları gecekonduya çeviriyorlardı

image.jpg

Kuzenimle beraber ilk defa çadır kurmaya gideceğiz şuanki son durum nedir akyaka çadır kampında?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR