Alaçam Dombayçukuru Yaylası Kampı-Kestel/Bursa

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdenbay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,752

Etiketler
Ynt: Alaçam Dombayçukuru Yaylası Kampı-Kestel/Bursa

mayıstosböce' Alıntı:
Bidiğin kış bu.

Daha önce 3 mt. kar var iken çok gitmek istedim, yöreden tanıdığım kişiler "Rampadan çıkamaz isen, duramaz, aşağı kayarsın" uyarısıyla bu hevesimi kırmak zorunda kaldım. Karavansız kalacağım kır evi var lakin otelde kalıyormuş hissi vereceğinden vazgeçmekle Dombay'da kışı kaçırmış oldum.

İyi günler
Erden ve İlhan beyler
Bu çok güzel ve özel resimlerinizi bizimle paylaşma nezaketinde bulunduğunuz için teşekkür ederim.
Saygılar
Batuhan

İlhan hocam en azından şömine keyfini yaşamışsın anladığım kadarıyla, dombay çukurunun son zamanlarında
güzel anılar. Selamlar.

taiga' Alıntı:
Erden abi göller bölgesine motorlar çıkar demiş ama cidden zor, yapılı arazi taşıtları dışında çok kırıcı bir yoldu orası, değişti mi bilemiyorum, denemeden önce en azından bilgi alsanız iyi olur...

Dombay'dan sonra bitki örtüsünün bitim seviyesine kadar yol toprak, oralardan çok sular aktığı için yer yer yarıklar oluyor.. 4 çekerle rahat çıkılıyor, cross tipi motosiklet de rahat çıkar, çok alçak olmayan bir otomobil ile bir tarafını vurmadan çok dikkatli kullanarak ilerlenebilir, zira epey yukarılarda toros görmüştüm, göllerde commuter tarzı motosikletler de görmüştüm. ancak bitki örtüsünün bittiği noktadan itibaren yol neredeyse tamamen kayalık ve çok kırıcı, 4 çekerle bile adım adım ve çok yavaş ilerleyerek çıkmıştım yalnız olduğum için. Tek başına kimsenin denemesini tavsiye etmem, mutlaka yanınızda başka bir araç daha olsun her ihtimale karşı... defender tarzı birşey değilse, karavanla bence hiç niyetlenmeyin, aracınızı hırpalamayın.

Bursa gurubu her zaman aktif hele hele ilhan abi fül aktif abi yine anadolu,luğunu gördük toprağa oturmuş kahve harikasınız abi saygı ve hörmetler hepinize

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,000
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.