Alaska Dolaylarından Bir Seyirlik...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sibelocal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,744

Etiketler
Ynt: Alaska Dolaylarından Bir Seyirlik...

çok imrendim... ağzımın suyu aktı desem yeridir ;D

Bu sorunun cevabı (ya da çözümü - Türkçe ne güzel bir dil :smiley: ) aşağıdaki linkte bulunabilir sanıyorum:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=3573.0

Dostlar,

Videoları yüklediğinizde alta linkte verirseniz çok memnun olurum.
Ne yaptıysam da gezenbilirdeki videoları bir türlü izleyemiyorum. :'(
IE ve firefox farketmiyor.
Flashplayer vb her nane yüklü bu arada... :smiley:

Zigana süperdi fotoları ele geçirince hemen bir faaliyet raporu şeyedicem gençler :smiley:

Bu kadar dudak uçuklatıcı olmamakla birlikte, freeride adına Zigana'da yapılabilecek çok şey var. Heliski attraksiyonu yapanlar yerden göğe haklıymış yani.. (gerçi etkinlik doğal yaşama zarar veriyormuş, yaban hayvanları sesten ürküp düşük yapmışlar filan, dolayısıyla kesinlikle tasvip etmiyorum ayrı :mad: ) Biz sis engeline takıldığımızdan pek abartamadıysak da, gene de boardları sırtlanıp zirveye çıkma, orda ağaçların arasından bolkarda akıp gitme kısmı süperdi.

Dediğim gibi, detaylar daha sonra ;)

Cumartesi hava bulutlu ama sissizdi - görüş mesafesi yüksekti, tee Gavur Dağları görünüyordu. Pazar hafif puslandı, öğleden sonra kar başladı lapa lapa :smiley: Pazartesi inceden kar yağışlı ve de sisli bir hava hakim idi.. Kar bu günlerin herbirinde gayet kayılabilir tadda idi, özellikle pazartesi bir karıştan fazla taze kar pek bi güzel geldi..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri