Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda
egeli' Alıntı:
Abdullah Bey,
Gezinize bıraktığınız yerden devam etmeniz sevindirici... Aradaki zamanı ve yaşananları 'yok' farzedin...
Bundan sonra sağlıkla, huzurla gezin...
Teşekkürler Ahmet bey.
Bir yerlerde karşılaymayı bende cok isterim. Bundan sonra kah sahilde kah biraz da olsa yaylalarında olmak üzere yavaş yavaş devam Hopa'ya doğru. Malum önümüzde Ramazan ayı, biraz daha yavaş gideriz. EN KISA ZAMANDA KARŞILAŞMAK DİLEĞİYLE.
Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda
Filyos belediye çalışıyor arkadaşlar.
Kocaman bir kumsal. Bir fotoğraf bir tarafı gösterirken diğeri kalan kısmı gösteriyor.
En ufak atık yok. Belediye kumsalı tertemiz yaptı. İnsanlarımız da bu temizliğe sahip cıksa ne güzel olcak
3 Gün her yönü ile severek kaldığımız Filyos'dan bu sabah ayrılarak,
Çaycuma - Çayır köyünde bulunan mağarayı ziyaret ettik.
Gercekten anlatması cok zor. Öncelikle hiç bir levha yok sadece internetdde bulunan tarif ileyolu bulduk.
iyikide bulmuşuz. Harika birmanzaranın içinde harika bir görsellik. İçerisinde yaklaşık 50 mt yürüdüm. Daha da ileri gimeye cesaret edemedim. Işıklandırma yok. Aslında hiç bir şey yok. Dışarıda karşılaştığım köylülerle konuşunca,
ODTÜ Öğrencilerinin içeride bot ile dolaştığını ama sonunu bulamadıklarını öğrendim.
Gerisini siz hayal edin. İçerisinde fazla görsel yok ama bana göre dışı bile yeter.
Abdullah bey bu rota bizim de gündemimizde, ne zaman kısmet olur bilemem.
Takipteyiz, konaklama yerleri ve imkanları konusunda detayları da yazın lütfen.selamlar.
mhmtabi' Alıntı:
Abdullah bey bu rota bizim de gündemimizde, ne zaman kısmet olur bilemem.
Takipteyiz, konaklama yerleri ve imkanları konusunda detayları da yazın lütfen.selamlar.
Ramazanın başlangıcından önceki son pazar günü.
Dolayısıyla da bütün plajlar dolmuş. Sıcakların da etkisiyle deniz kenarlarında iğne atsan yere düşmez misali.
İlk durak yerimiz.
Kızılkum plajı
Oldukça rahat gecen gecenin ardından, pazartesinin sakinliği ve ramazan ayı nedeniyle çadırlarında boşalmasıyla koca plaj boşaldı. plajın arkasını çeviren lav kayaları da görülmeye değer doğrusu.