F Filolog Yeni Üye Mesajlar 1 Tepkime Puanı 0 7 Kas 2019 #1 Merhabalar aranizda yeniyim arkadaslar siz söylemeden, hoş buldum Haftasonu 2010 model hidrolik direksiyonlu otomatik camlı dikiz aynalı 1.7 enjeksiyonlu 2010 model lada niva alacağım bir aksilik olmaz ise. Köprüden önceki son çıkışla ilgili tavsiyeleriniz nedir? Yaşadığım yer 3 bin nufuslu dağlı hayırlı ormanlı bir ilçe...
Merhabalar aranizda yeniyim arkadaslar siz söylemeden, hoş buldum Haftasonu 2010 model hidrolik direksiyonlu otomatik camlı dikiz aynalı 1.7 enjeksiyonlu 2010 model lada niva alacağım bir aksilik olmaz ise. Köprüden önceki son çıkışla ilgili tavsiyeleriniz nedir? Yaşadığım yer 3 bin nufuslu dağlı hayırlı ormanlı bir ilçe...
N NİVA.69 Ana Kamp Mesajlar 99 Tepkime Puanı 32 8 Kas 2019 #2 2010'un yarısı eski tip, yarıdan sonra ufak tefek değişiklik/iyileştirme yapıldı.. Göstergede dijital kısım olanlar sonra çıktı.. bilginiz olsun..
2010'un yarısı eski tip, yarıdan sonra ufak tefek değişiklik/iyileştirme yapıldı.. Göstergede dijital kısım olanlar sonra çıktı.. bilginiz olsun..
N NİVA.69 Ana Kamp Mesajlar 99 Tepkime Puanı 32 8 Kas 2019 #3 dağta, taşta, arazide.. fayda/masraf olarak daha iyisi yok
D Deastr Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 1 13 Kas 2019 #4 Galvanizli boyalı olanlar sanki2012 sonrasıydı diye hatırlıyorum. Hani pas yapmaması açısından Hayırlı olsun
Galvanizli boyalı olanlar sanki2012 sonrasıydı diye hatırlıyorum. Hani pas yapmaması açısından Hayırlı olsun
Cilekce Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 10 15 Mar 2020 #5 Bende yeni toplamak için bir niva aldım topladıkça resimleri atarım, çürükleri için Öner’iniz nedir?
Cilekce Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 10 21 Mar 2020 #6 Macun işlemini kendim yaptım. Lokal boya yapacağım. Komple kaportaya sokmak çok masraflı geldi. İlerleyen işlemlerin resmini atarım.
Macun işlemini kendim yaptım. Lokal boya yapacağım. Komple kaportaya sokmak çok masraflı geldi. İlerleyen işlemlerin resmini atarım.
Cilekce Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 10 21 Mar 2020 #7 Macun işlemini kendim yaptım. Lokal boya yapacağım. Komple kaportaya sokmak çok masraflı geldi. İlerleyen işlemlerin resmini atarım.
Macun işlemini kendim yaptım. Lokal boya yapacağım. Komple kaportaya sokmak çok masraflı geldi. İlerleyen işlemlerin resmini atarım.