ALINIK - Cherokee WJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan black Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,288

black

Kamp I
Yer
İzmir
Selam Arkadaşlar,

Bir süredir 1997 ZJ ile süren Jeep dostluğumu bir üst seviyeye çıkarmak istiyorum.

1999 - 2001 arası Siyah Cherokee WJ arıyorum. Aradığım araç 4.7 Benzinli ya da LPG'li, malumunuz 3.1 Dizel motor sorunlu olduğu için dizel aramıyorum.

Önceliğim İzmir ve Ankara içinden, ancak aracın temiz olması ve anlaşmamız kaydıyla başka şehirlere de gelebilirim.

İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Etiketler
Ynt: ALINIK - Cherokee WJ

Bir de bizim arabaların piyasası yok derler, daha satılık araç bile bulamıyoruz :smiley:

Tekrar selam arkadaşlar,
Araç arayışım devam ediyor, aradığım özellikler şöyle:
1999 - 2001 arası Grand Cherokee WJ 4.7, Benzinli ya da Benzin/LPG'li olabilir. Önceliğim siyah renk, ancak araba temiz/uygunsa diğer renklere de bakabilirim.
Bu arada YALNIZCA Ankara'daki araçları değerlendireceğim, şehir dışına gidiyorum araç beklediğim gibi çıkmıyor, benim için sorun oluyor.
İlginiz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Selam Şükrü Bey,
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Uygun bir araç bulsak göstereceğiz ama henüz bir şey yok :smiley:

girdap' Alıntı:
ank da bulcagınız araclar için yardımçı olabilirim plaka şase yeterli olur

Şükrü bey hoş geldiniz..

ben sizden sonra yaptığım bir görüşme sonucu değişen şartlarım sebebi ile aracı malu sitede şatışa koymak durumunda kaldım, sizin ve diğer ilgililerin bilgisine ve dikkatine sunuyorum, sanırım bu akşam itibarı ile yayına girer ilanım, hepinize selamlar...

2000 Model tüm bakımları yapılmış tek parçasında boya olan Gümüş gri Wj mevcut. LandiRenzo LPG takılı, ruhsata işli. 4 lastiği sıfır. Cooper Discoverer AT/R. Düşünürseniz görüşelim.
Saygılar,
Serdar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR