ALINIK Mitsubishi L200

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pacha Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,988

pacha

Mitsubishi L200
Yer
İstanbul - Acıbadem
2007 model veya üstü 35bin tl ye kadar temiz bir araç arıyorum...Bugun temiz diye aradığım araçlarda minimum 4 kaza çıktı lütfen laf ağızdan çıkar...Aracını satan veya aracı olacak kişilere şimdiden teşekkür ederim...
1998 model GRAND CHEROKEE 5.9LT.
1999 model Nissan Pathfinder 3.3lt.
bu araçlarımla takas imkanı da sunabilirim...

Etiketler
Ynt: ALINIK Mitsubishi L200

Valla sizin araçlar ile takaslık benim eski Mitsubishi var ama fiyat yüksek gelir söylediğiniz rakama göre.

IMG_1467.JPG

BiziM baskanda arac cherokee yı sever o. Satılık takas da yapar. 2008 model orjinalin Magnum hatasız full. Ama fiyat 47.000 istiyor. Orjinal 70.000 km de

anladım ama o fiyata 2010 araç dahi var piyasada...
Malum sitede haftalardır L200 leri takip ediyorum kazasız boyasız değişeni yok denen araçların %99.9 da en az 3 hasar çıktı tramer kayıtlarında nasıl oluyorda hala insanlar aracımda bunlara yok diyebiliyo...
Tekrar yardımınız için teşekkür ederim...
Güncellllllll :smiley: yokmu satann :( :smiley:

Ssangyong düşünürseniz eğer ilan linki :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-off-road-modifiyeli-4x4-59binde-servis-bakimli-75523458/detay/

saygılar, hayırlı işler..

pacha' Alıntı:
anladım ama o fiyata 2010 araç dahi var piyasada...
Malum sitede haftalardır L200 leri takip ediyorum kazasız boyasız değişeni yok denen araçların %99.9 da en az 3 hasar çıktı tramer kayıtlarında nasıl oluyorda hala insanlar aracımda bunlara yok diyebiliyo...
Tekrar yardımınız için teşekkür ederim...
Güncellllllll :smiley: yokmu satann :( :smiley:
Valla işte kendin diyon bu fiyata olan 2010 modeller dediğin gibi olur ancak ama bu öğle değil sen bilirsin para senin araba arkadaşımın inşallah iyi bi araba alırsın.

2007 model orjinal 65binde sadece arka kedigözünün olduğu yerde bir karış boya var başka yerlerinde kesinlikle boya yok
l200 dakar modelinin alt korumaları var motor altını ve şanzımanların ikisinide komple kapatıyo.orjinal rall art çip var.167 ps
resimdeki ön domuzluk şu an sökülü istenirse verilecek.fiyat:41.000 tl bu fiyat 15 gün geçerli.koparatif borcumdan dolayı satıyorum.
satılmassa kredi kullanıcam.gerçek anlamda dostta gidecek araba.

SP_A0141.jpg

pacha' Alıntı:
aracınızı sitede gördüm güzel araç olmuş ellerinize sağlık fakat şuan kalbim sadece L200 L200 diye atıyo :D
Hayırlı satışlar dilerim...
;D ;D ;D

Tsk ederim Burak bey, sizin için de hayırlısı olsun ..

İyi günler, (bu mesajı özelden göndermiştim ama sitenin yeni hali mesajlar hakkında beni şüpheye düşürdüğü için buraya da ekliyorum) benim 2008 model bir mitsubishi L200 üm var. Araba 180.000 kmde. Eksileri: arka bagaj kapağı ve kasa yanları ile sağ ön kapı boyalı ve boyası o kadar kötü yapılmış ki ben tekrar boyatacağım ama kış malum çamur sezonunun bitmesini bekliyorum. Artıları: ben aldıktan sonra şnorkel, karter koruma, arkaya savurmayı engellemek için gizli ağırlık, ön tampona ve yanlara darbeleri engellemek için demir korumalar ve de üstüne sisfarlarıyla roof rack taktırdım. vizesi geçen hafta yapıldı. Araba manuel vites ve arka difrensiyalde %100 diff lock (r/d lock) olan modellerinden. üstünde offroad için 235 85 16 mt lastik var bir de bir takım 245 70 16 ht lastiği var normal yol şartlarında kullanmak için, her iki takımın da kmsi çok düşük. kullanımı keyifli bu arabayı satmak konusunda kararsızım ilanını gördüğüm full yapılı bir td5 aklımı çeldiği için satabilirim. düşünürseniz iletişime geçebiliriz, resim çekip gönderebilirim. ismim Sabri Ergüder. Aydının söke ilçesindeyim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR