Alınık tek Hup ve Tek 33'' Jant Lastik, Satılık Tek 31'' Lastik Jant

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozanyur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,880

ozanyur

Zirve
Yer
ankara
Elimde 1 adet 31* 10,50*15 hiç kullanılmamış maxxis mudder buckshot lastik ve bunun mangels jantı var.
banadabir adet 33* 12,50*15 lastık jant lazım elınde fazla olup satmayı- takas yapmayı düşünen varsa görüşelim veya bunu değiştirebilcecim parçacı bilen varmı

ayrıca bir adet selectro hup lazım takımı bozulan varsa alabılırım boşu bosuna takım almak ıstemıyorum

[attachment=1]

Etiketler
Ynt: Alınık tek Hup ve Tek 33'' Jant Lastik, Satılık Tek 31'' Lastik Jant

elinde takımı bozulupda bu tip hub olan varmı? hatta uyarsa aynısı olmasada olur
uygun olursa kullanılmış çift hub da olur

[attachment=1]

satilik tek lastik ve jant icin ne istiyorsunuz.bende arkda istepnede kullanacagim.ekonomik olursa alirim.tesekkurler

hocam 325 düşünüyorum, jantın güncel fiyatını bilmiyorumda sadece lastiğe sıfırı 250 dediler
ikiside sıfır hiç kullanılmadı

tesekkur ederim.bana cok gelir ben daha ucuz bir sey aramaya devam edeyim.benim icin sifir olmasina gerek yok zaten.kolay gelsin.

ben teşekkür ederim kolay gelsin

lastiğin ve jantın fiyatını 300 yaptım
ayrıca isteyen olursa warn kaya tanponu winç tablası ve koruma barı ile beraber satılık
3 parça halinde istenirse barı takılmayabilir veya tablası takılmayabilir
elektro statik boyalı ve çok temiz durumda

adsz.jpg

abi hub hiç yok parçalandı attım :D

Ozan, fiyat tamamda ben en önemli konuyu irdelememişim. Sen Ankara'dasın ben ise İstanbul'da. Bunu çözersem sana haber vereceğim. Veya senin bir çözümün var ise lütfen haber ver.
Bu arada elinde bir de 33'' takım var galiba yanlış mıyım?

ben istanbula yollarım o sorun değil. bu hafta sonu istanbula gidecek arkadaslar var.
evet 4 tane 33 var onlarıda satıcam
bende lastik arıyorum 35 veya daha büyük bile olabilir.

35 1 takım olaçakdı ozan birisinde hemde hesaplı alırız bakayım haber veririm sana ben

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri