ALINIK:) vitara arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan isobel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,698

isobel

Ana Kamp
merhabalar sitenizi yeni keşfettim oku oku bitiremedim:smiley: Fazla bir param yok maalesef,12-13 bin kadar var. En büyük isteğimse bir vitara sahibi olmak,3 ya da 5 kapı farketmez. Bodrum da yaşıyorum ama güzel bir araç olursa atlar giderim:smiley: Umarım hayallerimdeki suzukime kavuşurum:smiley: Teşekkürler

Etiketler
Ynt: ALINIK:smiley: vitara arıyorum

vitara güzel arabadır yedek parçası bol ve ucuz yakıt tüketimi ve vergiside gayet uygun bence akıllıca bir seçim yapmışsınız umarım gönlünce bir araç bulursun bence acele etme uygun bir araç denk gelecektir ben 2 yıla yakın vitara aradım Ankarada bakmadığım vitara kalmadı desem yeridir içime sinmedi yada fiyatta anlaşamadık en sonunda bulunduğum ilde vitara geldi beni buldu ilk görüşte içim ısındı araca baktım ufak bir test yaptım ve arabayı 5 dakikada aldım yanılmamışımda neredeyse 3 yıldır sorunsuz biniyorum 2 hafta kadar öncede çok yakın bir arkadaşıma kardeşime yine 5dk da bir vitara aldık bu iki haftada diyebilirimki kar çamur debelendik araba gerçekten umduğumuzdan iyi çıktı diyeceğim şuki araç içine sinerse ilk görüşte zaten bu arabayı alacağım dersin arazisinide dene sorun yoksa al derim sonuçta o paraya 17-18 yaşında araç alacaksın ufak tefek eksileri olabilir yada sıfırı kaç tl düşün (sıfırlarındada vitaradaki arazi kabiliyeti yok) ve birde şuna bir bak güzel bir araca benziyor kolay gelsin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-1994-suzuki-vitara-1-6-lpg-79313878/detay

yardımınıza teşekkür ederim. Yıllardır hayalim bu araba,parayı anca bu kadar biriktirebildim:smiley: Bodrum da buldum bir araç 11.500 e 3 kapı,ama aracın her tarafından ses geliyordu. Açıkçası fazla anlamıyorum arabanın teknik aksamından,ama ustaya gösterdim,görünür en az 1000 lira masrafı var,hadi ona razıyım,ama 2-3 günde bir su koyman lazım dedi sahibi,ustada motor isteyebilir diyince tırstım açıkçası:smiley: Eşim de olmaz bu dedi,içimde kaldı araç ama:smiley: kliması yoktu bir tek,bu yolladığınız da güzelmiş aslında.
Bir yandan da hadi atladın gittin İstanbul'a,araç kötü çıkarsa boşa masraf. Kafanızı şişirdim kusura bakmayın:smiley: Bir arayacağım bu aracı tekrar teşekkürler

insan güvenemiyor işte,hasar ve arızası yoktur diyor,bir sürü sorunu var

isobel' Alıntı:
yardımınıza teşekkür ederim. Yıllardır hayalim bu araba,parayı anca bu kadar biriktirebildim:smiley: Bodrum da buldum bir araç 11.500 e 3 kapı,ama aracın her tarafından ses geliyordu. Açıkçası fazla anlamıyorum arabanın teknik aksamından,ama ustaya gösterdim,görünür en az 1000 lira masrafı var,hadi ona razıyım,ama 2-3 günde bir su koyman lazım dedi sahibi,ustada motor isteyebilir diyince tırstım açıkçası:smiley: Eşim de olmaz bu dedi,içimde kaldı araç ama:smiley: kliması yoktu bir tek,bu yolladığınız da güzelmiş aslında.
Bir yandan da hadi atladın gittin İstanbul'a,araç kötü çıkarsa boşa masraf. Kafanızı şişirdim kusura bakmayın:smiley: Bir arayacağım bu aracı tekrar teşekkürler
dostum 2-3 günde bir su koyman lazım dediyse uzak dur motor bloğu çatlakk olabilir istanbulda vitaradan anlayan işinin ehli usta çoktur baktırır güvenle alırsın binersin

evet burdaki ustada aynı şeyi söyledi,teşekkürler. Elbet bulacağım,ama şu sabırsızlığım yok mu:smiley:

isobel' Alıntı:
evet burdaki ustada aynı şeyi söyledi,teşekkürler. Elbet bulacağım,ama şu sabırsızlığım yok mu:smiley:
o zaman şunabir bakın hem klimalı hem cabrio iyibir pazarlıkla alınabilir

Jimny'leri sevmiyorum ben ya,küçük dar garip:smiley: hem zaten fiyatta yüksek

isobel' Alıntı:
üstte bir link paylaşmıştım Adana da sizce nasıl?
orjinali üzeri açıkmış.. sonradan açmışlar.. bu nedenle kolay satamazsınız.. orjinalligi bozularak sonradan yapılan herşey tad kaçırır.. bende 93 niva da sonradan sunroof açmışlar.. ne yaptıysam yagmurda içeri su almasını engelleyemedim.. her yagmur sonrası tabanda 5 cm su.. inanın acaip moral bozar.. model olarak derseniz.. servis bakımlı orjinal bir jimny yi gözüm kapalı alırım..

isobel' Alıntı:
Jimny'leri sevmiyorum ben ya,küçük dar garip:smiley: hem zaten fiyatta yüksek

siz küçüklügüne aldanmayın.. arazide öyle işler başarır ki şaşarsınız.. haa tip ten kaybetti ise yapacak bir şey yok..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri