alınık vitara

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,228

mountaineer16

Kamp III
Yer
bursa
abilerim artık aranıza katılma vakti geldide geçiyor bile en sonunda zar zor toparlayarak bir miktar para biriktirmeyi başardım fazlaca olmasada bir vitara için yeteceğini düşünüyorum.(14 bin TL kadar)
etrafınızda satılık vitara varsa bana iletebilirseniz çok memnun olurum ayrıca gezenbilir ailesine yeni bir üye daha eklemiş olursunuz....
sizlerden haberlerinizi bekliyorum...

bu arada bursada 1992 model 5 kapılı vitara buldum ama adam 15 bin TL gibi bir fyat çekti ve bana yüksek geldi acaba piyasası nedir? almaya giderken bana aranızdan kim yardımcı olabilir?

Etiketler
Ynt: alınık vitara

bulduğum başka bir ilan
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-93-model-bakilari-yapilmis-suziki-vitara-46717807/detay/?#

Benzinli 1.6 Motorlu Standart JLX 5k için ortalama fiyat: model yılı x 1000 tl dir :smiley:
93 model 13, 99 model 19 bin gibi
Bu yukarıda da bahsettiğim üzere ortalama fiyattır. Aracın durumuna göre artar, yada eksilir.

Merhaba,

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79163.msg986991#msg986991 bu linke bir bakın off road için uygun bir araç düşünürseniz özelden msj atın konuşalım. Kolaygelsin.

mountaineer16' Alıntı:
abilerim artık aranıza katılma vakti geldide geçiyor bile en sonunda zar zor toparlayarak bir miktar para biriktirmeyi başardım fazlaca olmasada bir vitara için yeteceğini düşünüyorum.(14 bin TL kadar)
etrafınızda satılık vitara varsa bana iletebilirseniz çok memnun olurum ayrıca gezenbilir ailesine yeni bir üye daha eklemiş olursunuz....
sizlerden haberlerinizi bekliyorum...

bu arada bursada 1992 model 5 kapılı vitara buldum ama adam 15 bin TL gibi bir fyat çekti ve bana yüksek geldi acaba piyasası nedir? almaya giderken bana aranızdan kim yardımcı olabilir?

sahibindende 92 model 6000 tl ye vardı hicrada istanbul da durumu nedir bir fikrim yok...

camouflage' Alıntı:
Benzinli 1.6 Motorlu Standart JLX 5k için ortalama fiyat: model yılı x 1000 tl dir :smiley:
Bu yukarıda da bahsettiğim üzere ortalama fiyattır. Aracın durumuna göre artar, yada eksilir.
Tuttum bu förmülü.

camouflage' Alıntı:

formül çok başarılı demekki pazarlık yaparken bunu dikkate alıcaz...

Bu formül, uzun yılların deneyimi ve 7. Suzuki aracımın ardından ortaya çıkmıştır ;D
İşin şakası bir yana, serbest piyasa isteyen istediğine satar. Hatta satıcı yüksek satmak, alıcı düşük almak ister ;)

Bu formül ilk mesajımda yazdığım üzere kabaca bir formül. İçi dışına çıkmış 99 model aracı 17bine veriyorlar diyede alınmaz sonuçta ;D
Bakarsınız, ustanız beğenir, içinizde ısınırsa 3krş. fazla olsun sorun değil.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri