Alınıkkk 77.78.79.80 MODEL CJ5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SaygınOzdemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,321
Ynt: Alınıkkk 77.78.79.80 MODEL CJ5

babam bir ara satıcam dedi şimdi kararından vazgeçtmi bilmıyorum ama bilgi wereyim gende al benzini koy kıvamda arac

-araç 61.000 KM 'de komik ama gerçek arac daha 2006 da alındıgı gibi :D
-araç en çok tutulan en az yakan 90 PS modeildir.
-döşeme möşeme orjınal kendısının ayak paspasları bile
-yedek anahtar opet yakıt kartları kitapcıgı flan verilcektir.
-vize var
-4 lastık yenı sayılır cok fazla yol yapmadı
-değişenn boyaa KESNLIKLEE AMA KESINLIKLEE yoktur istediğiniz yere ustayaa flan teknık servise gidebilir. hatta orjınallık gıtmesn dıe aksesuar bile takılmadı kapı kolları flan azda olsa yıprandı ama orjınallık gtmsn dıe değişmedi.
-akü yeni
-yağ yeni değişti
-yağ filtiresi hava filtiresi klima söküldü temizlendi
-borla motor yıkandı bir güzel
tıkırtı mıktırtı yok yük atılmadı 5 kişiden fazla binilmedi
-hız mız yapılmadı akrobasi hareketler olmadı araçta ondan sorun cıkmarmıayacak araç
fiyat 21.000 tl cok diyebilrisinz ama bu araç kıvamda bir araç getirn özür dilerr alırım aracımı :smiley::smiley: saygılar

Etiketler

vala takas gitmez bir kere cünkü emlak işi yapıcaz 6 bine arac cok zor bulruz aynı değerde 20 21 bine arac alıncak gene :smiley: söledm takas a red cevabı geldı :D

ben cj yı hafta sonları 2 gün gezmek için pikniğe mikniğe gitmek için arıyorum eee tabi birdee babadan kalma hastyımdır cok cj lere.Klasikk sevadsı tipi herşeyle hastalık bir cj aramıyorm aslında aranıyorum biliyorum bunu :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR