Amanos' larda Bulutların Üzerinde Bir Gezi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasancolakefe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,316
Ynt: Amanos' larda Bulutların Üzerinde Bir Gezi

ne diyeyim ha bu sıkıcı ist.dan size selamlar ne mutlu size arkadaşlar Allah sağlık ve iiyi gezmeler vesin ...paylaşım için teşekürler.

Etiketler

b vay be biz kırıkhanı gezgin dişcileriyle hatırlarız ama doğal güzelliği ise hiç dokunmayalım ne güzel yer kıymetini bilin ..selamlar

merhaba arkadaşlar
26 yıllık İskenderunlu olarak böyle yerleri ilk defa görüyorum. resimler çok hoşuma gitti. yalnız resimlerinde yanlış görmedim bir tane sedan toyota vardı. eğer doğru ise bu araç yolculuğun ne kadarını tamamladı. büyük bir çoğunluğunu tamamladı ise ben şahinle rahat rahat tamamlarım diye düşünüyorum. böylece 15 tatilde yada yaz tatilinde ben de aranıza katılabilirim. yani tabi gezi olursa. off road çok fena dürtüyor git hemen al bi tane Niva diye ama hala direniyorum. bakalım nereye kadar? heralde sizinle bi kere geziye çıksam artık pes ederim.

freegraf' Alıntı:
ne diyeyim ha bu sıkıcı ist.dan size selamlar ne mutlu size arkadaşlar Allah sağlık ve iiyi gezmeler vesin ...paylaşım için teşekürler.
Allah tüm insanları şehirlerden betonlardan kurtarsın dualarınıza amin diyorum selamlar

Eyvallah hasan bey bizde bil mukabele derler.yada el de olabilir.siz daha iyi biliirsiniz diye düşünüyorum.yani benden de o kadar manasıda .tekkabelle de olabşilir kabul anlamında.selamlar.

sayın mali arslan merhabalar gezide toyota corolla yoktu 1 tane land cruiser vardı dev gibi araç sadece jeep patroit biraz yere yakındı ama o da gayet güzel bir şekilde geziyi tamamladı sürücüsü gayet sakindi o bir avantajdı aramıza katılabilirsiniz gezi öncesi ilan var taksiylede gelirseniz arabaların bir kısmı port bağajlı başımızın üstünde yerimiz var daha olmadı co pilot olarak katılma imkanınız olabilir bende iskenderun dayım görüşmek üzere

iyi akşamlar sayın freegraf bey haklısınız istanbulda yaşamak gerçekten zor ve sıkıntılı yani o yoğun trafikte insan sıkışsa ihtiyacını nasıl giderecek senede bir defa üç günlüğüne istanbula gidiyorum stresten boğuluyorum allah yardımcınız olsun arkadaş

hocam skışınca artık belli olmuyor yada bir çözümü bulurlar ben pek yaşamadım tedbirli cıkıyorum.Hani birisine beddua edecekseniz Allah seni istanbul da ikamet ettirsin deyin yeter.selamlar iyi gezmeler.

ben şöyle bir çözüm buldum bunu büyükşehir belediyesine de ileteceğim istanbulluların hayrında kalayım belediyeler ulaştırma işlerini özel halk otobüslerine devrediyorlar trafiğe çıkmayan otobüsleri basit tadilatla seyyar tuvalete çevirsinler aracı ortadan ikiye ayırsınlar ön kapı bayan wc arka kapı erkeklere alt bağaj fiberglas foseptik üst kısım el çantalarını yerleştirdiğimiz bölüm temiz su bölümü olur su ikmalinide su tankerleri ikmal eder bu basit bir mahallenin kaldırım parasına tamamdır gezici seyyar tuvaletler önceden tespit edilmiş yerlere veya ihtiyaca göre murat kazanasmaz tarafından da yönlendirilebilir

küçük ağa' Alıntı:
ben şöyle bir çözüm buldum bunu büyükşehir belediyesine de ileteceğim istanbulluların hayrında kalayım belediyeler ulaştırma işlerini özel halk otobüslerine devrediyorlar trafiğe çıkmayan otobüsleri basit tadilatla seyyar tuvalete çevirsinler aracı ortadan ikiye ayırsınlar ön kapı bayan wc arka kapı erkeklere alt bağaj fiberglas foseptik üst kısım el çantalarını yerleştirdiğimiz bölüm temiz su bölümü olur su ikmalinide su tankerleri ikmal eder bu basit bir mahallenin kaldırım parasına tamamdır gezici seyyar tuvaletler önceden tespit edilmiş yerlere veya ihtiyaca göre murat kazanasmaz tarafından da yönlendirilebilir
Sedat Abi nedir bu tuvalet sıkışma işi valla proje harika patentini kaptırmadan alalım. ;)

arkadaşlar istanbulda yoğun trafikte boğuşan kardeşlerimizin olabilecek sıkıntılı durumlarına çözüm üretiyorum inşallah birileri okurda bunu uygular sonuçta belediyenin görevi önce bilimsel planları projeleri rant için bozmak sonrada bu bozulmadan dolayı vatandaşın çektiği sıkıntıyı çözmek için yeni rant kapıları bulmak biz de böyle bir kapı gösterelimki sorun çözmeye yardımcı olalım değilmi

Sedat bey, kim tutar sizi. gayet güzel bir fikir. Ancak biraz daha pişirmek lazım fikriinizi. Yeni bir sahra tuvalet ile, otobüslerin hurda bedelini kıyaslamak gerekir. Ayrıca otobüslerde yapılacak modifikasyonlar ile işletme giderlerinin fizibilitesini çıkarmak gerekir. Ama eminim siz bunlarada çare bulursunuz.

[
menderes hocam sahra tuvaletini taşımak için araç lazım ,eski otobüsü dönüştürmek çok fazla maliyet tutmaz ayrıca kapılar akbille veya kredi kartıyla açılacak şekilde ayarlanır kısa sürede kendini amorti eder araçlar sabahları bütün tv haber kanallarının bağlanıp istanbulun yol durumunu öğrendikleri murat kazanasmaz diye biri var onun tarafından ihtiyaç olan bölgeye yönlendirilebilir proje şu an kafamda hazır 10 günde birici araç hazırlanır diğerlari için 5 gün yeter [/quote]

yaşar hocam o ticari zeka bende yok ben o işi beceremem yapsam1995-1996 yıllarında memleketimiz içme sularını ilkel bir şekilde klorlarken ben tesadüfen önümde duran değişik firmalara ait tanıtım broşürlerini inceliyordum birbiriyle alakası olmayan üç firmanın malzemesinden tam otomatik insan kontrolü gerektirmeyen klorlama cihazını otomasyoncu çırağına yaptırıp çalıştırdım o zaman il sağlık müdürlüğü bu cihazı tüm kamu kurluşlarının kullanmasını önce tavsiye sonrada mecbur tutmuştu ama ürün piysada yok bizim çırak istanbul yolcusu oldu cihaz marka oldu memleket şimdilerde bu aletler zincirini kullanıyor beni bilen tek çırak ve ALLAH var bu da yeter

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,585
Kayıtlı Üye Sayımız
166,894
Kaydolan Son Üyemiz
Abayda_Rap

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR