Amanos' larda Bulutların Üzerinde Bir Gezi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasancolakefe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,316
Ynt: Amanos' larda Bulutların Üzerinde Bir Gezi

küçük ağa' Alıntı:
yaşar hocam o ticari zeka bende yok ben o işi beceremem yapsam1995-1996 yıllarında memleketimiz içme sularını ilkel bir şekilde klorlarken ben tesadüfen önümde duran değişik firmalara ait tanıtım broşürlerini inceliyordum birbiriyle alakası olmayan üç firmanın malzemesinden tam otomatik insan kontrolü gerektirmeyen klorlama cihazını otomasyoncu çırağına yaptırıp çalıştırdım o zaman il sağlık müdürlüğü bu cihazı tüm kamu kurluşlarının kullanmasını önce tavsiye sonrada mecbur tutmuştu ama ürün piysada yok bizim çırak istanbul yolcusu oldu cihaz marka oldu memleket şimdilerde bu aletler zincirini kullanıyor beni bilen tek çırak ve ALLAH var bu da yeter
Ticarette benim gibi talihsiz birini gördüğümde; sevinsem mi, üzülsem mi bilemem! :D :D :D

Etiketler

benim açımdan sevinin şikayetçi değilim çok paranın hesabını yapmak da zor vermekde kefenin cebi yok ayrıca birleşmiş milletlerin bir kuruluşu yanılmıyorsam vho bir araştırma yapmış dünyanın en mutlu ve mutsuz insanları üzerine sonuç dünyanın en mutlu insanları bangladeşliler çıkmış en mutsuzlar ise norveçliler tam bir tezat ama bangladeşli günü kurtardımı seviniyor gelecek kaygısı yok diğerleri dünyanın en zengini ya kaybedersem korkusuyla mutsuz norveç hükümeti kışın türk turizim firmalarıyla anlaşma yapıp gençlerini psikolojik tedavi için akdeniz sahillerndeki otellere getiriyor sizde param yok diye hiç üzülmeyin günü kurtardınızmı şükredin

çok güzel bir gezi olmuş.sayenizde görmediğimiz yerlride gördük ve gezdik.
paylaşım için teşekkürler.

konu başlıkarımız biraz benzer olmuş.
işte buda bizim bulutlar üstündeki gezimiz.bilmem ilginizi çekermi.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59338.0

paraglinesinan' Alıntı:

benimkini çekti bile :smiley: sizin güzergahtaki manzara süper bu arada

yasarergun' Alıntı:
benimkini çekti bile :smiley: sizin güzergahtaki manzara süper bu arada
Hocam; iyi güzel de, ya bir tane de Allah için ağaç görseydim. Arkadaşlara yazacaktım, moral bozmamak adına yazmadım! Vallahi cennet gibi buraları... ( Ha, parkur güzel, sözüm yok elbette! )

paraglinesinan' Alıntı:
Sinan'cım geziniz harika olmuş manzaranın keyfine diyecek yok bizim gezide tesadüf ogün bulutsuzdu selamlar

amanos80' Alıntı:
Hocam; iyi güzel de, ya bir tane de Allah için ağaç görseydim. Arkadaşlara yazacaktım, moral bozmamak adına yazmadım! Vallahi cennet gibi buraları... ( Ha, parkur güzel, sözüm yok elbette! )

muhtemelen gezi yapılan yerler 1800 metrenin üzeridir oralarda da ağaç yetişmez ondandır dedim ben

güzel bir etkinlik olmus paylasım için tskler..

hasancolakefe' Alıntı:
Sedat Abi nedir bu tuvalet sıkışma işi valla proje harika patentini kaptırmadan alalım. ;)
Ben 2010 yılının Aralık ayında seyyar tuvalet fikrini ortaya attım,Hasan Çolakefe ve Yaşar Hoca bunun patentini alalım demişlerdi,bende o ticari kafa bende yok demiştim İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu hizmeti vermek zorunda kaldı sonuçta ben haklı çıktım bende ticari kafa yok dememle ben yanına seyyaR BÜFE KOYMAYI DÜŞÜNEMEMİŞTİM evet bu fikrimde faaliyete girdi ya bana o yeter

yasarergun' Alıntı:
Hocam bunun fikri haklarını alsak abad oluruz ya :smiley:
Yaşar Hocam İstanbul Büyükşehir Belediyesi seyyar tuvaletleri faaliyete geçirdi biz treni kaçırdık maalesef ABAD olamıyoruz olsun fikrimin uygulamaya geçmeside sevindirici

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,585
Kayıtlı Üye Sayımız
166,894
Kaydolan Son Üyemiz
Abayda_Rap

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR