Amatör Cep Telefonu Çekimlerim (Makro)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan actyon sports 4x4 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,736

actyon sports 4x4

6"Lift Kit - 2" Spacer - 33" M/T
Yer
istanbul
N82 ile bir kaç kare... :smiley:

01062008109.jpg

19062008326.jpg

19062008330.jpg

19062008332.jpg

20062008352.jpg

Ynt: Amatör Cep Telefonu Çekimlerim (Makro)

Arkadaşlar aranızda profesyonel fotoğrafçılar var, sizden ricam; sizlerin gözüyle bu fotoğraflar bir telefon için idare eder denilebilir mi? Şimdiden teşekkürler...:smiley:

Aziz Bey, gözlemci bir gözle bu güzel resimleri bir cep kamerasıyla bu kadar güzellikte çekebildiyseniz ne ala. Ya iyi bir kamerayla çekseydiniz nasıl bir güzel tepki alırdınız?
Güzel resimler . Bayıldım. Teşekkürler

Yüksek çözünürlüklü fotograflar bunlar, cep telefonuyla çekilmiş olmaları pek inandırıcı gelmedi. Telefon kameranızın çözünürlüğü kaç megapiksel. Böyle yüksek çözünürlüklü telefolar var mı piyasada? Fotograflarınız güzel. Bizlerle paylaştığın için teşekkürler.

N82, 5 Megapixel orjinal boyutu siteye yüklenmediği için kb'tı düşsün diye resimleri küçülttüm.

Manzara fotolarımda vardı ama boyutlarını küçültmeme rağmen 250 kb ın altına düşüremedim artık onlarıda başka zaman daha da küçülterek eklerim... :D

29062008467.jpg

19062008325.jpg

04072008506.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri