Amonyaklı Büro Tipi Buzdolaplarına Kompresör Takılabilir mi?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan amiral Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,905

amiral

Kamp I
Mesajlar
147
Tepkime Puanı
0
Yaş
66
Yer
TRABZON
mobilimde kullandığım dolap iyi soğutmuyor. Amonyaklı soğutmayan soğutuculara-
kompresör li motor takılırmı , takılırsa çalışma iyi olurmu yada uğraşmaya masraf etmeye değermi.

not: Benim dolabım bunun aynısı buna benziyor.

minibar_001.jpg
 

Etiketler

Ynt: soğutmayan soğutucu

Sn amiral amonyaklı dolabınız soğutmuyorsa dalabı ters çevirip bir süre bekletip tekrar düzeltin yada sağa sola hızlıcana çalkalayın mutemelen dolabınız soğutur.
Amonyaklı dolaba kompresör takılır ama bence değmez çünkü sadece kompresörle iş bitmiyor bu kasaya uygun buzluk ve kondanser bulmak gerekir. Birde kompresör arkada çok çıkıntılı durur. Tabiki karar sizin.
 


Ynt: soğutmayan soğutucu

Amiral, bu dolap işini görmezmi;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-karavan-vitrifrigo-12v-karavan-tekne-buzdolabi-28609902/detay
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Mesajlar
1,528,252
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
pirayeji

SON KONULAR



Geri
Üst