Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca
Alfonse' Alıntı:
Bi kafama göre listeyi şeyettirim... ;D
1- TEKNIKISLEM - CJ5 2 kişi
2- Alfonse - GC ZJ 5.2L 3 kişi
3- ozanyur - GC 1,5 kişi
4- Faruk2323 - XJ 4.0 2-3 kişi
5- Oktay - XJ Wastiee Lada Niva - Snorkel, Kilit Milit, Vinç, Traktör lastiği, minç her bişi var Murat Çelik XJ var, 4.0L Amc, Seleck Trac - Kilit, MT daha ne olsun Son Kral Suzi var, yüksek müksek, mt, daha ne olsun Mjliada GC, V8, 230hp 318Magnum, Arka kilit, Ön Kilit, Mt gereği yok...
aslında kalkmıştım, yarın mahkemeye sunmam gereken bir evrakı mail atmak için konuya devam edildiğini gördüm.
yaşım 28, dakkasında tabi ki dönmedim. uzun zamandır arazi araçlarını inceliyorum. öğrencilik döneminde impreza ile baya bir uğraştıktan sonra motorsiklete geçiş yapmış biri olarak 7 8 aydır arazi araçları konusunda inceleme yapıyorum. ancak şu aralar işlerimin de el vermediğini düşünürsek fazlaca mesaim henüz olamadı
xj ile başlayan merakım acaba zj mi olsun, yok yok disco II olsun, hayır yaw disco I olsun, defender mi acaba? olmuşken vx80 olsun, ama ilk etapta fazla para harcamayayım vitara mı alayım, rrc ler diğer tarafta vs vs derken liste uzadı gitti.
Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca
bu gezilerde aslında asfalt yollardan belli bir alana ulaşıp da o alan civarında off road yapmak değilde , ulaşılacak noktaya zor ve bozuk yollardan giderkek off road yapmak, bata çıka gideceğimiz yere ulaşıp orda pikniğimizi yapmak daha güzel olur diye düşünüyorum. hem bu tip yerler kimsenin gidememesi nedeniyle daha bozulmamış ve temiz, doğal olarak daha güzel olur