Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 491
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,021

20 Mart Pazar Günü Nereye Gidelim

• Kullanılan toplam oy
    29
Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca

oky' Alıntı:
bu gezilerde aslında asfalt yollardan belli bir alana ulaşıp da o alan civarında off road yapmak değilde , ulaşılacak noktaya zor ve bozuk yollardan giderkek off road yapmak, bata çıka gideceğimiz yere ulaşıp orda pikniğimizi yapmak daha güzel olur diye düşünüyorum. hem bu tip yerler kimsenin gidememesi nedeniyle daha bozulmamış ve temiz, doğal olarak daha güzel olur :smiley:

işin aslı öyle zaten... diğeri piknik oluyo :smiley:

Etiketler

flying surfer' Alıntı:
Bir son dakika problemi olmazsa biz de gelebiliriz. Ozan, Ufuk, Kerem ve Alp gibi eski arkadaşları görmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak güzel olacak.

evet iyi olur ne zamandır görüşemiyoruz

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Elmadağ için bir kaç yorum yapayım

- kayak merkezinin hemen altında kalan alana gidilebilir, saat 12 en sonra yer bulmak zorlaşır, erkenden gidip konuşlanmak lazım,
demekki herkezin gidebildiği yermiş orası.jeep'lerle gidip oraya konuşlanmak bana hoş gelmiyor ;)

Benim aracım standart sadece azcık işgören at leri var ama ben her yere varım. gittiği yere kadar. bence önemli olan çoğunluğun aracına göre bir yer seçelim yoksa batık kurtarma operasyonlarıyla çok zaman kaybı oluyor araçlar zarar görüyor vs vs

aslında güvencede gidebiliriz isteyen cosabilir isteyen mangal yakar :smiley:

kurt ve kurt' Alıntı:
anladığım kadarıyla ekip hafif off road seviyorr... :-\
araçların birçoğu elverişli değil ofroad yapmaya.ben bu yüzden piknik alanına hep beraber gidilip sert ofroad yapmak isteyenlere dalıp çıkacağı bir yer olsun istiyorum.ılıca köyü yada metin arkadaşımızın dediği yer buna müsait bence.

Selam arkadaşlar, bende gezinize katılmak istiyorum,
bişi sormak istiyorum,
Aracım GC Zj 5,2
aracımı hazırlamam tamamlanmadı,yükseltme yaptım, sepet yaptım ama en önemlisi lastik bulamadım, vinç takamadım.
lastik olmadığı için gezide problem yaşarmıyım, eğer çamur llastiğimin olmaması problem olursa gelemeyeceğim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,784
Kaydolan Son Üyemiz
techniclight

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR