Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 491
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,549

20 Mart Pazar Günü Nereye Gidelim

• Kullanılan toplam oy
    29

Etiketler
Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca

son_kral_54' Alıntı:
sanırım 11 gibi sincandan çıkabilirim.tel.vardı heralde sende.gelecek olursan alo dersin.
vaybe demekki 15 günde türkiye alem.benim içinde gez biraz. ;)

yarın görüşebiliriz inşallah.,

bi hafta İzmir'de olacağım ondan sonraki 1 hafta Türkiye'yi gezeceğim, gezmeye pek vakit olmuyor,
gündüz fabrikalarda geçiyor akşam yola çıkıp diğer şehire, yine sabahtan fabrikalar akşama kadar, tahminim en az bi 4000km yaparım.

Amir Ganjavi' Alıntı:
yarın görüşebiliriz inşallah.,

bi hafta İzmir'de olacağım ondan sonraki 1 hafta Türkiye'yi gezeceğim, gezmeye pek vakit olmuyor,
gündüz fabrikalarda geçiyor akşam yola çıkıp diğer şehire, yine sabahtan fabrikalar akşama kadar, tahminim en az bi 4000km yaparım.
kazasız,belasız güle,güle git.güle,güle gel.
eksik malzemeyle ofroadlara çıkmak istemem ;)

son_kral_54' Alıntı:
kazasız,belasız güle,güle git.güle,güle gel.
eksik malzemeyle ofroadlara çıkmak istemem ;)
teşekkür ederim abi,
istediğin zaman malzemeler senin, lafı mı olur.

son_kral_54' Alıntı:
arkadaşlar bu haftanın böyle olması sanırım tepkisel bir durumdan kaynaklanıyor.ayrıcada konuyla hiç muzdarip olmamış kişiler balıklama dalıp
gruba yön vermeye çalışıyor.bu grubu toparlamaya çalışan 7,8 arkadaşız.bağıra çığıra grup toparlandı.malum gruba katılmak isteyen insanları
sınava tabi tutamayız.bu nedenledirki bazı tatsız durumlarıda yaşıyoruz.tura çıkmak içinde sen,sen diye ayırımda yapamayız.
ayrıca çoğumuz aile olarak katılıyoruz.tura çıktığımda benim şahsi görüşüm bu tabii, herkez benim için can ciğer demektir.
onlar için o gün herşeyi yapabilirim.lakin buna layık olmayanlarda çıkabiliyor.ve yaptıkları savunmaya el vermiyor.
belki bu hafta böyle geçti ama sonuçta her şey bu hafta değil.daha çok haftalar var yaşarsak tabii.
demek istemem oki kendini bilen,şahsi hareket etmeyen,kendini farklı hissetmeyenlerle herzaman tura varım.
en azından benim olduğum tura bu özellikleri taşımayan kişilerin gelmesini istemem.

Sana katılıyorum abi.....

Kimseyi sen gel sen gelme diye ayıramayız, kimse ayıramaz, kimsenin buna ne etik nede kanuni olarak hakkı yok.......

Duruma örtüşen bi örnek gibi bişey yazayım....

3-5-10-15-20 kişi arkadaş olmuş. İçlerine yeni insanlar almaya felanda kapalı değiller.... Güzel insanlar...
Geziyorlar...
Bu grubada bir veya bikaç kişi katılıp, katılmaya çalışıp, bazı yanlışlar yapmış, karaktersizmiş v.s. rahatsızlık veriyor, sevilmiyor....

Peki,
kanunen veya herkesin okuduğu buraya rencide etmemek için yazarak ayırım yapamayacağımız için

bu rahatsızlık veren insanı veya insanları sadece huzur aradığımız günlerde sırtımızda taşımak zorundamıyız, hayır...

Dolayısı ile, bu kişi ve kişiler kendilerinin istenmediğini hissetsin ve Gelmesin...

İstenmediklerini anlamayacak kadar şey ;) değillerdir heralde...

SAnal olabiir v.s, normal sosyal yaşamdan dahada farklı değil bu konu...

Nasıl sosyal yaşamda istenmediğin yere gitmiyorsun, burdada seni istemeyen sevmeyen insanların yanına katılmayacaksın...

Seni istemeyeni hiç istemeyeceksin, azcık onurlu olacaksın.. di mi?

Eğer istenmediğini kompleks yapar ısrar edersen yarın birisi lak diye yüzüne söyler daha beter olursun, akıllı olmak lazım, çocukluk yapmamak lazım...

Anlasın ve İstenmeyen Gelmesin...

Ben ve hiç kimse insan dışlamak istemeyiz, ama tahmmülde bi yere kadar...

Böyle sert yazdığım için üzgünüm, keşke böyle demeseydim... Ama dayanamadım artık...

Durum ortada, neyin kimin kastedildiğini zaten gerekenler biliyor... Bahsi geçenlerde anlasın bunu, biraz önceki günleri v.s. yi düşünerek öz eleştri yapsın.. Kimseyi huzursuz etmeye kimsenin hakkı yok...

Sağlıcakla...

(ben diyeceğimi dedim, oldukçada açık yazdım, dahada konuşmak istemem, inşallah ciddi cevap hakkı doğan yazı yorum gelmez, bu yazıyı üstüne alınmaması gerekenlerde lütfen özelden felan alınıp dönmesin bana... huzurumu kaçırmaya kimsenin hakkı yok)

Daha çok gezeriz........... :smiley:

son_kral_54' Alıntı:
ben yarınki planımı ayaş tarafına gidip oğlumu yurttan alıp büyük ihtimalle ayaş gölünde piknik yapar oradaki tepelere tırmanırım.
o tarafı ve oralara yakın bir yer düşünende olursa beklerim.

Benim yarınki durumum belli değil, büyük ihtimal bi yere çıkmayacağım veya Annemi sağa sola götüreceğm...

Eğer kaçmak istersem dışarı seni ve diğer gezen arkadaşları ararım...

Bu pazar ot görmesemde olsun....

Daha çok gezeriz... ;D

Amir Ganjavi' Alıntı:
Hamdi Abi Merhaba,

Abi yarın saat kaç gibi gideceksin? belki bizde sana takılabiliriz,
ama yarın sabah belli olur.
bu gün başımız kalabalıktı nasıl geçtiğini anlayamadık, pazartesi sabah da Denizli üzerinden İzmir'e gitmem gerekiyor, ordan da sanırım Türkiye'nin yarısını gezerim, 10 - 15 gün yokum buralarda.
gitmeden şöyle bir stres atmak iyi olur, yapabilirsek.

Amir yarın senide tel arayabilirim...

Efe' nin, yeğenimin doğum günü çokkk kutlu olsun...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR