Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca
06kalıpçı57' Alıntı:
teşekür ederim iyiyim sizlerde iyisiniz inşallah, alp bey siz bir yer belirleyin etrafınızda toplanalım sizi sevenler çok sizi dinlerler haftanın sitresinden kurtulalaım.
Arkadaşlar için "sizi severler" yazmışsınız, bende böyle hissediyorum, ama yüzüm kızarıyor, mahçup oluyorum :-[
Teşekkür ederim, bu onların ve sizin güzelliği, insanlığı....
Ben onları ve herkesi sevildiğimden daha çok seviyorum...

Allah herkese benim hakkımda düşünüldüğünden on katını versin

iysini versin, kötü şeylerin on katını vermesin
Söz konusu grup içinde benden daha büyükler ve benden daha çok çevre bilgisine sahip olan kişiler olduğu için yer seçimi gibi bişey yapmam, yapmak istemedim...
Anlayışıma, yetiştirilmeme, aldığım devlet ahlakına ;D ters böyle insanların üstüne laf söylemem, bilmem anlatabildim mi abi...
Bunu konunun öncesindeki mesajlarımdada ifade etmiştim...
Ya, önceden yaptığım gibi, "ben şuraya gitmek isterim, tercih ederim, ama heryerede giderim" der, sadce fikrimi belirtirim...
Yada, bu konu için değil, ileriki günlerde felan, biyere gitmeye karar verir, "arkadaşlar ben yarın şuraya gideceğim, bana katılmak isteyen var mı diye" sorarım... Tarzım budur...
Küçük büyük kimseyede -kendi anlayışıma göre- saygısızlık etmem, veya etmiş durumuna düşmem yani...
Artı, yarın ben bi yere aracımla kıpırdayamayacağım, buraya bakıp, değişen koşullarıma göre karar vermek durumundayım...
Bu konuda "siz biyer seçin" dediğiniz için çok teşekkür ederim abi.......
Saygılar...
Salıcakla Mehmet bey...