Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 491
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,641

20 Mart Pazar Günü Nereye Gidelim

• Kullanılan toplam oy
    29
Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca

tamam tamam yaa alla alla ne barıyon el kadar çocuğa ufak tefek gördün ez bakalım :D ama sıra banada gelecek alp efendiiiiiiii :D ne zamana yapıyorsan yap tamam plan ;D ;D

Etiketler

cidowsky' Alıntı:
tamam tamam yaa alla alla ne barıyon el kadar çocuğa ufak tefek gördün ez bakalım :D ama sıra banada gelecek alp efendiiiiiiii :D ne zamana yapıyorsan yap tamam plan ;D ;D

Ufak tefek görmesek inancaz... ;D

Küçül Küçülde cebime gir... ;D ;D ;D ;D

İyiki bi pek şeker olduğunu hatırlatan biri oldu bugün gene, gene şımarıp çıktın tepemize... ;D ;D

Neyyyssssssss ssseeeeeeeeeee........ ;D ;D ;D

Alfonse' Alıntı:
Ufak tefek görmesek inancaz... ;D

Küçül Küçülde cebime gir... ;D ;D ;D ;D

İyiki bi pek şeker olduğunu hatırlatan biri oldu bugün gene, gene şımarıp çıktın tepemize... ;D ;D

Neyyyssssssss ssseeeeeeeeeee........ ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D

sefer bey sefer bey yahu bu kadar sayfa yazılmış çizilmiş bi karara varılamamış şimdi son dakka golü atmaya çalışmayın bizim ekip gece aklına eser kalkar gider :D

cidowsky' Alıntı:
sefer bey sefer bey yahu bu kadar sayfa yazılmış çizilmiş bi karara varılamamış şimdi son dakka golü atmaya çalışmayın bizim ekip gece aklına eser kalkar gider :D
:D :D :D

bu akşam bi karara ulasılır hele bi ekip toplansında :smiley:

muhtemelen coğu kişi mac peşinde bu akşam ;)

/////////////

E?ekKulakKopard?.jpg

ttos' Alıntı:
elmadağ tam sizlik olmus ;)
ben diiiii ben diiiiillllllll ;D ;D

Ben bi tek eşeğe binmek için istiyodum orayı... ;D

[attachment=1]

Cidow, bildiğin bi eşek var mı? beni depmeeecek, sırtından hüppedenek atmeycek.. Hı? ;D
Ben eşeğe bincem.... ;D

Ozzy, beni eşeğe bindir....... ;D

[attachment=1]

E?ekKulakKopard?.jpg

alp seni eşek paklamaz anca bizim çiftlikteki atlar paklar :D

cidowsky' Alıntı:

Geçen akşam ayaklandım bi, kimseye ulaşamadım... Gece 01:00' di, haydin gece off road' u didim, olmadı, geçen sene mis gibi olmuştu oysaki... ;D ;D

cidowsky' Alıntı:
alp seni eşek paklamaz anca bizim çiftlikteki atlar paklar :D

Cık....

At olmaz...........

Koca kulaklı eşek olcek ;D ;D...

At dedinde aklıma geldi Çiğdem,

Sen ne güzel ata biniyosun öyle, kameranı kurcalamıştım, videoyu gördüm :smiley:

Bide orda bi örtmen var, "at bin örtmeni".... Pek güzelmiş maşallah... Allah sahibine bağışlasın... ;) ;D

oo gezinti halimdi yani gerçek ata binme olayı değildi :D güzel ata binme görmemişsin yarın çekeyimde göstereyim :D o hocamıda allah sahibine bağışlasın ammaaan onun olsun benden uzak olsunn ;D ;D

cidowsky' Alıntı:
oo gezinti halimdi yani gerçek ata binme olayı değildi :D güzel ata binme görmemişsin yarın çekeyimde göstereyim :D o hocamıda allah sahibine bağışlasın ammaaan onun olsun benden uzak olsunn ;D ;D

;D Yarın ata mı bincen?... Benide götürsene, o "at bin örtmeni" öretsin bana ama "at bin"... ;)

O zaman vazgeçerim eşekten meşekten, "ben ata bincem" ;D ;D ;D

valla 2 gibi dikmenden yola çıkacaz istersengelde biz üyeyiz oraya belli üyelik ücretiyle biniyoz dışarda ngelenleri benim kamerada gördüğün gezintiyi yaptırıyolar ücretli öğrenmek istiyo mdersen uzun iş üye oluyosun para bide eğitim ücreti veriyosun :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR