Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca
oky' Alıntı:
bu gezilerde aslında asfalt yollardan belli bir alana ulaşıp da o alan civarında off road yapmak değilde , ulaşılacak noktaya zor ve bozuk yollardan giderkek off road yapmak, bata çıka gideceğimiz yere ulaşıp orda pikniğimizi yapmak daha güzel olur diye düşünüyorum. hem bu tip yerler kimsenin gidememesi nedeniyle daha bozulmamış ve temiz, doğal olarak daha güzel olur
Benim aracım standart sadece azcık işgören at leri var ama ben her yere varım. gittiği yere kadar. bence önemli olan çoğunluğun aracına göre bir yer seçelim yoksa batık kurtarma operasyonlarıyla çok zaman kaybı oluyor araçlar zarar görüyor vs vs
araçların birçoğu elverişli değil ofroad yapmaya.ben bu yüzden piknik alanına hep beraber gidilip sert ofroad yapmak isteyenlere dalıp çıkacağı bir yer olsun istiyorum.ılıca köyü yada metin arkadaşımızın dediği yer buna müsait bence.
Selam arkadaşlar, bende gezinize katılmak istiyorum,
bişi sormak istiyorum,
Aracım GC Zj 5,2
aracımı hazırlamam tamamlanmadı,yükseltme yaptım, sepet yaptım ama en önemlisi lastik bulamadım, vinç takamadım.
lastik olmadığı için gezide problem yaşarmıyım, eğer çamur llastiğimin olmaması problem olursa gelemeyeceğim.