Alfonse' Alıntı:Neeee..... 39.5 mu ??? Ne yaptın sen yav, 10" mi yükselttin ;D
Şaka bi yana, 30 9.5 15 demek istedin heralde... eğer yükseltmen 2" ise sağlıklı şekilde takabileceğin en büyük ebat budur...
295Tl uygundur, tarihi 40-09 dan daha eski olmasın...
Rafta eskimiş lastiği eritmeye çalışır, ucuz veririler, dikkat....
sağlık olsun.önce işimiz,gücümüz gelir,nasılsa herzaman çamura girebiliriz.kurt ve kurt' Alıntı:arkadaşlar cumartesi günü denizliye gitme olasılığım çok yüksek,,onun için üzülerek hafta sonu yapılacak organizasyona katılamıyacagım ...bilginize :-[
Ayaş çamlıdere arasında Güdül var oraları iyi bilirim .Amir Ganjavi' Alıntı:Alp, yeni işin hayırlı olsun, tebrik ederim.
pazara da eğtim yoktur inşallah.
benim program daha belli değil, ya pazar yada pazartesi İzmire gitmem gerekiyor, cumaya kadar belli olur umarım.
mesajların hepsini okumaya zamanım olmuyor ama gördüğüm kadarı ile daha kimse nereye gidileceğini bilmiyor,
Ayaş - Çamlıdere arası çok güzel yerler var, oraları bilen varmı acaba,
s3lami' Alıntı:Ayaş çamlıdere arasında Güdül var oraları iyi bilirim .
ufukozkan' Alıntı:nerdeymşi bu gudul beldesi....![]()
ozanyur' Alıntı:sen bilmezsin oraları abi
s3lami' Alıntı:Alp hayırlı olsun yeni işin.
ssarp' Alıntı:Alp yeni işin umarım seni mutlu eder.
Hayırlı olsun.
Amir Ganjavi' Alıntı:Alp, yeni işin hayırlı olsun, tebrik ederim.
pazara da eğtim yoktur inşallah.
benim program daha belli değil, ya pazar yada pazartesi İzmire gitmem gerekiyor, cumaya kadar belli olur umarım.
mesajların hepsini okumaya zamanım olmuyor ama gördüğüm kadarı ile daha kimse nereye gidileceğini bilmiyor,
Ayaş - Çamlıdere arası çok güzel yerler var, oraları bilen varmı acaba,
ssarp' Alıntı:boşver Alp okunuşu aynı
"otuz dokuz buçuk onbeş"
hatalı yazmışım doğru. bu ebatta karar kıldım galiba, öyle olacak herhalde
TEKNIKISLEM' Alıntı:.... bir simetri rahatsızlığı var bende, ileri geri oynadım biraz kusura bakmayın;
1-Hamdi TEKMEN son_kral 93 vitara aile çamur
2-Ada BAL & Halit Uygun Mjeliada 93 jeep grand cherokee 5.2 v8 2 kişi batmayalım yeter.
3-Metin ÖZEL TEKNIKISLEM 79 CJ5 aile çamur