Ankara Ayaş-Ilıca köyü gezimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Serko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 310
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,173

Etiketler
Ynt: Ankara Ayaş-Ilıca köyü gezimiz

Her etkinlikten sonra eve dönerken hep aynı şeyi söylüyoruz , her faaliyet bir öncekinden daha keyifli eğlenceli ve dolu geçiyor. Ilıca'ya doymadık , yine gidelim.
Dostluğunu ve emeğini esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkürler. Çok görsel yok bende , olan bir kaç tanesini ekliyorum.

IMG-20111225-00037.jpg

IMG-20111225-00038.jpg

IMG-20111225-00033.jpg

IMG-20111225-00034.jpg

IMG-20111225-00035.jpg

Mehmet Ali Abi, o lastiklerle resmen araziyi ağlattın, helal olsun sana

Serko' Alıntı:

Mehmet Ali Abi nin 4x4 MT Lastik alma sırası geldi sanırım ;D
sonra,
2-3 İnç de Yükseltse

sonra,
Şnorkel

sonra,
Sisler

Sonra,
Vinç

Sonra
Ekstra yükseltme

Merdiven (Araca binmek için)

Serko' Alıntı:

Teşekkür ederim , yavaş yavaş iştirak etmeye çalışıyorum sizlere. Daha öğrenecek çok şey var.

jeomad' Alıntı:
Mehmet Ali Abi nin 4x4 MT Lastik alma sırası geldi sanırım ;D
sonra,
2-3 İnç de Yükseltse

sonra,
Şnorkel

sonra,
Sisler

Sonra,
Vinç

Sonra
Ekstra yükseltme

Merdiven (Araca binmek için)

Çok eksik var biliyorum ama aracımı tanımaya yeni başladım , önce standart halinin kabiliyetlerini tam olarak öğrenmek istiyorum. Bahsedilen şeyleri araştırıyorum , zor karar verebilen biri olduğum için biraz uzun sürecek galiba. Yani bir süre itip çekip vinleyeceksiniz beni.
Yükseltmeyle m/t lastikleri tek seferde yaptırmayı düşünüyorum.

Ankara da olup 4x4 Aracı ile Hafta Sonu yaptığımız Etkinliklerden kesin haberdar olmak istiyorum, Belki bende katılırım diyor iseniz,
Lütfen Aşağıdaki Listeyi Doldurunuz;

İsim Gsm e-mail
1- Murat BALCI 05335945596 jeomad@hotmail.com
2-

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR