Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 332
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,969

Hangi Tür Araç ile Katılıyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Yer
ANKARA
Arkadaşlar sizlerden gelen yoğun istek üzerine Mustafa Abinin Köyü olan Ortabereket Köyün de hızlı ve coşkulu bir Off-Road Etkinliği bizleri bekliyor.

Etkinlik Tarihi : 28 Aralık 2008

Etkinlik Saati : 11.00 Buluşma , 11.15 hareket

Etkinlik Yeri : Ayaş-Ortabereket Köyü

Buluşma Yeri : Optimum karşısısın da

Etkinlik Türü : Günübirlik

Listeye başlıyorum :smiley:

01- Zerrin Yiğiter (1 Kişi) (Binek Araç)

Etiketler
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

02-Y.Yavuz (4 kişi ) (Jeep ci arkadaşların deyimiyle Alüminyum konserve kutusu-4x4) (inşallah)

Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

benide ekleyin madem :smiley:

ahh arabam olsada gelebilsem de sze katılabilsem! : )

Ortabereket Köyü Ankara'ya daha yakın, Ayaş'a gelmeden önce, Google Earth görüntüsü, Ayaş-Nallıhan Yolu üzerinden gidiyoruz, Yenikent'ten sonra 15 km uzklıkta :smiley:

OrtabereketKy.jpg

adem benimde arabam yok ben optimuma kadar gidecem tabiki arabasında boş yeri olan varsa onlarla gideceğim :smiley:

ablacım sen yine gitme hevesini yakalıyosun benim hiç bi şansım yok ben ancak burdan yetiniyorum : ( : )

Çiğdemcim benim aracımla gelirsin :smiley: Ekliyorum seni

02- Y.Yavuz (4 kişi ) (Jeep ci arkadaşların deyimiyle Alüminyum konserve kutusu-4x4) (inşallah)
03- Çiğdem (1Kişi) (Araç yok)
04-

EVET YA SENİN MAALESEF YOK EE ATLA GEL OTOBÜSE BEN ÖLE YAPIYOM İSTANBUL GRUBUYLA FELAN GİDERKEN OTOBÜSE ATLIYOM GİDİYOM ORTA NOKTADA BULUŞUYOZ GİDİYOZ

Buluşma noktamız

Optimum.jpg

Eren CJ siz olmaz, kaydını yap hemen :smiley:

zaerrin bişey diyeceğim eren geçen kampta sanada bahsetmiştim ostim de bi cj var diye limon sarısı renkli diye hatıırladınmı bilmiyorum ben bugun bişi yaptım :smiley: öğlen yemeğe giderken eve yolumun üzerinde o cj üzerine not düştüm gezenbilir ofroad içanadolu grubu olarak sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız www.gezenbilir.com/offroad trips/ içanadolu diye hehehe

Reklamlar başladı desene ;D

Erencim, listeye kaydını alıyorum :smiley:

02- Y.Yavuz (4 kişi ) (Jeep ci arkadaşların deyimiyle Alüminyum konserve kutusu-4x4) (inşallah)
04- Eren-Arda Balaban (2 Kişi) (CJ)

ohooooo sen dur elimden gelse bütün ostim 4 çekerlerine yazacamda bura ostim tutmaz herkes :smiley:

4 çeker yüreği olanlarda bize yeter :smiley:

ceranus' Alıntı:
Erencim, listeye kaydını alıyorum :smiley:

04- Eren-Arda Balaban (2 Kişi) (CJ)

Bilmum 4x4 ler madem off-road oyunu istediniz hadi bakalım, bakalım araçlarımız neler yapıyormuş ?? pilotlarımız neler yapıyormuş ?? hep birlikte pazar günü bunları yaşayalım :smiley:

söledim yine söylüyorum foto ve video cekmeyi unutmayın mgk

Mustafa Abicim senin köyüne geliyoruz diye adını listeye yazmamak olmaz dimi ama :smiley:

01- Musta K. Güner (2 Kişi) (Defender)
02- Zerrin Yiğiter (1 Kişi) (Binek Araç)
03- Y.Yavuz (4 kişi ) (Jeep ci arkadaşların deyimiyle Alüminyum konserve kutusu-4x4) (inşallah)
04- Çiğdem (1Kişi) (Araç yok)
05- Eren-Arda Balaban (2 Kişi) (CJ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SON KONULAR - FORUM

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,915
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR