Ankara da 50 Metrede Off-Road

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ufukozkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 184
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,403

Etiketler

Ynt: Ankara da 50 Metrede Off-Road

discovery-V8' Alıntı:
ingiliz kameraman yoksa bende yokum ;D ;D

bu sfer ben çekeceğim merak etme , arabasız gelirim aaa ama pardon arabasız olmaz seni çekecek birileri lazım heee dur tamam eren, çeker seni tepsi büyüklüğündeki lastiklerinle ,bende görüntü alırım ,ama dikkatli ol inşaat çukuruna benzemez valla :D :D :D

MKG' Alıntı:
Ufuk bu sefer karpuz yarmaca felan olmaz , ya Toyata yarılır yada Defender ama birinin mutlaka yarılacağı kesin ;D bu sefer MT siz gelmem :(

Cihan ne deyim bu seferde tırısa kalırsak hepten bittik ;D

Mustafa abi ben olayı çözdüm önden Toyota gidecek biz onu peşine, yok öyle heryere defenderler girsin bunlar seyirci gibi kenardan izlesin yorum yapsın ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
bu sfer ben çekeceğim merak etme , arabasız gelirim aaa ama pardon arabasız olmaz seni çekecek birileri lazım heee dur tamam eren, çeker seni tepsi büyüklüğündeki lastiklerinle ,bende görüntü alırım ,ama dikkatli ol inşaat çukuruna benzemez valla :D :D :D

hayatta olmaz , senin çektiklerinde olay 180 derece farklı yansıyor kameraya ;D ;D ;D havada karada öperim senin yol şeysini ceanim merak etme ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
hayatta olmaz , senin çektiklerinde olay 180 derece farklı yansıyor kameraya ;D ;D ;D havada karada öperim senin yol şeysini ceanim merak etme ;D ;D

öpersin öpersin arka bahçeden çıkarsan öpersin :D , NEYYYY karadamı ulen benim gittiğin yere senin araban gelirmi bilmemde gelirse ,neresi ayrılır onu hiç bilmem ,mazallah karpuzu marpuzu alma yine kucağına , yahu haydi gelde gidelim özledim valla sen olmayınca tadı olmuyor ,uğraşacak kimse yok :D, mustafa abinin araç 1 beden büyük geliyor :D

cihanülker' Alıntı:
öpersin öpersin arka bahçeden çıkarsan öpersin :D , NEYYYY karadamı ulen benim gittiğin yere senin araban gelirmi bilmemde gelirse ,neresi ayrılır onu hiç bilmem ,mazallah karpuzu marpuzu alma yine kucağına , yahu haydi gelde gidelim özledim valla sen olmayınca tadı olmuyor ,uğraşacak kimse yok :D, mustafa abinin araç 1 beden büyük geliyor :D

ne arka bahçesi ulen 600-700 km uzaktayım be el insaf, buraya uçakla gelmedim, yakın zamanda dönebileceğimi sanmıyorum dönünce ıslatırız ;)

MKG' Alıntı:
;) bırak çocuklar mutlu olsunlar ;D

;D ;D ;D ;D ;D

Dün telefonda da öle demiştin Mustafa Abi ;D

"Moderatör olarak arkadaşlarımı motive ediyorum" ;D ;D ;D

Haklıymışsın, bak hepsi heyecanlı ve mutlu bugün :D :D :D

th_MVI_4561.jpg

SDC' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Bütün günüm bu şekilde gülmekle geçdi....

Valla telefon kayıtlarıda varda ..... Atılacak gibi değil :smiley: :smiley:

SDC' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D

Sevtap kardeş bunlar sevindirik oldular :smiley: ben sadece Land Rover ciler fanatik zannederdim ama Japoncular çok daha fanatiklermiş ;D halbuki bende Toyato Land Cruiser fiyatına Defender yapmış adamım, Maliyet yönünden en fahri i Japoncu ben sayılırım.

discovery-V8' Alıntı:
Mustafa abi ben olayı çözdüm önden Toyota gidecek biz onu peşine, yok öyle heryere defenderler girsin bunlar seyirci gibi kenardan izlesin yorum yapsın ;D ;D

Yavuz dün beni bir ketenpeleye getirdi bu japoncular sorma gitsin şimdi ayıkıyorum, cumartesi günü Cihan aradı abi Kars a gidiyoruz hala sende MT lastiklermi var diye bende cumartesi günü A/T leri taktım bir de ne göreyim Pazar günü Japoncular köyde hadi araziye girelim diyeeeee , yandaş Amerikancılar da var tabiki. çıktık baraja doğru bir tur attık geri döndük sonra yemek muhabeti felan oldu sonra hadi tekrar arazi Tavuk çiftliğinin yanından tam gaz çamura daldım, tam çamurun ortasına geldim durmasam geçeceğim ama o ararda telsizden bir feryat !!!! kaldım abi kurtar diye. Mecburen tam balçığın ortasında durdum !!! duruş o duruş, ne mümkün kü kalkmak !!! Bu japon çetesi ile işbirlikçileri benim ARB hortumlarını da kesmiş olabilir akşam bakacağım ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
mustafa abi telsizden gelen o feryat bana ait değildi dimi abicim ,şimdi merak eden olur filan aman yani :D

Bir Japon arabasından geldi ama sanıyorum senden değildi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR