Ankara da 50 Metrede Off-Road

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ufukozkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 184
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,359
Ynt: Ankara da 50 Metrede Off-Road

nkurtkaya' Alıntı:
Mustafa abinin Td5'de lastikle AT galiba. Ön ve arka dieransiyeller oturmuş, araç 3 ton'an fazla. Defender batmayıp ne yapacak tı?

Nejat boşveeer, bunların batınca güldüğü yerler hep kendilerinin girmediği yerler, arkada bir suzuki var benim gördüğüm diğerleri seyretmiş tersten gelip çekmiş, Benim birine gülmem için onun kaldığı yerden geçmem lazım bunu öğretemedik bu arkadaşlara ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Nejat boşveeer, bunların batınca güldüğü yerler hep kendilerinin girmediği yerler, arkada bir suzuki var benim gördüğüm diğerleri seyretmiş tersten gelip çekmiş, Benim birine gülmem için onun kaldığı yerden geçmem lazım bunu öğretemedik bu arkadaşlara ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D

th_28022010009.jpg

th_28022010010.jpg

th_28022010013.jpg

Arkadaşlar süper keyifli bir gündü ;D gerçekten çok eğlendik, hele japoncular ın keyfine diyecek yoktu :smiley: günün yıldızı tek kelime ile Cihan ve Toyota Lan cruiser oldu, TD5 makineyi ilk defa test etme imkanım oldu, TD5 makine sınıfı geçti ama Defender sınıfta kaldı :( Kars yolculuğuna çıkacağım diye cumartesi günü M/T lastikleri söküp A/T lastikleri takmıştım gerçekten 50 metre çamuru aşamadım :( ama ne iyi etmişimde A/T leri takmışım ki Japon ekibi bu mutluluğu yaşadı :smiley:

discovery-V8' Alıntı:

discovery-V8' Alıntı:
Gördüm gördüm yandaaan yandaaan ;D ;D ;D ;D

th_28022010013.jpg

discovery-V8' Alıntı:
Gördüm gördüm yandaaan yandaaan ;D ;D ;D ;D

ne yanı leynnn çekmek için bile 2 3 defa girdim ,ama hakkını yememek lazım mustafa abinin def tam olmuş ,td5 makinayla fırtına gibi gidiyor , lastikleride olsaydı güzel gezecektik , gırgır şamatası bol oldu ,kısaydı ama üzeldi yani ,bir dahaki sefere senide aramızda görürüz inşallah :D

MKG' Alıntı:
Arkadaşlar süper keyifli bir gündü ;D gerçekten çok eğlendik,

Herşey için teşekkür ederiz. Çok güzel vakit geçirdik. defender da TD5 de süper.

Birdahaki sefere bazı arkadaşlarıda pistlerde görmek isteriz :smiley: :smiley:

MKG' Alıntı:
Arkadaşlar süper keyifli bir gündü ;D gerçekten çok eğlendik, hele japoncular ın keyfine diyecek yoktu :smiley: günün yıldızı tek kelime ile Cihan ve Toyota Lan cruiser oldu, TD5 makineyi ilk defa test etme imkanım oldu, TD5 makine sınıfı geçti ama Defender sınıfta kaldı :( Kars yolculuğuna çıkacağım diye cumartesi günü M/T lastikleri söküp A/T lastikleri takmıştım gerçekten 50 metre çamuru aşamadım :( ama ne iyi etmişimde A/T leri takmışım ki Japon ekibi bu mutluluğu yaşadı :smiley:
5 gündür sanayide yatıyoruz ,
Mustafa Abi A/T leri ne zaman takacak diye ;D ;D ;D
A/T siz bir daha zor yakalarız ;D ;D ;D

defender TD5 le beraber deli bir makina olmuş,

Bu arada off-road kısmı haricinde Mustafa Abi'nin Selahattin Abi'yle olan efsane tavla maçını ve Cihan Abi'nin terbiyelediği hayatımda yediğim en güzel pirzolayı da unutmamak lazım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR