LRTD5
One Life, Live It!
Ynt: Ankara Defterdarlığı Satılık 1998 Model Land Rover
Ya işte fikir olması açısından bakıyoruz yoksa almayı kapmayı düşünmek hayal.
Bir taraftan da bu işe sermaye koymuş emek koymuş oradaki sistemi iyi öğrenmiş esnafın
hakkı da olacak azıcık. Yani netten bakıp, çok iyi arabayı münferit gidip alabilmeyi hayal etmek
gerçekçi bir yaklaşım değil.
Yeri gelir esnaf olan adam o arabayı bastırır zararına alır. Senelik toplama bakar. Seni beni sokmaz,
profesyonel uğraştığı için bu işle pek yadırgamam.
Ancak fahiş fiyata satmak için piyasa arzını kısmak, efendim tekelci davranışlar sergilemek bu işin eleştirilecek,
hatta birkaçımızın rekabet kuruluna şikayet edebileceği bir durumdur.
Bu kadar keyfi bir konuyla da meşgul etmemek lazım gündemi
İçine şimdi olsa da olmasa da bir 300 TDI atılır. Genel bir çeki düzen verilir, araba satışa çıkar.
Bu DEfender, illaki alıcı bulur. Biz aldıkça, fiyatlar da düşmez. Sistemin esası bu zaten.
Ya işte fikir olması açısından bakıyoruz yoksa almayı kapmayı düşünmek hayal.
Bir taraftan da bu işe sermaye koymuş emek koymuş oradaki sistemi iyi öğrenmiş esnafın
hakkı da olacak azıcık. Yani netten bakıp, çok iyi arabayı münferit gidip alabilmeyi hayal etmek
gerçekçi bir yaklaşım değil.
Yeri gelir esnaf olan adam o arabayı bastırır zararına alır. Senelik toplama bakar. Seni beni sokmaz,
profesyonel uğraştığı için bu işle pek yadırgamam.
Ancak fahiş fiyata satmak için piyasa arzını kısmak, efendim tekelci davranışlar sergilemek bu işin eleştirilecek,
hatta birkaçımızın rekabet kuruluna şikayet edebileceği bir durumdur.
Bu kadar keyfi bir konuyla da meşgul etmemek lazım gündemi
İçine şimdi olsa da olmasa da bir 300 TDI atılır. Genel bir çeki düzen verilir, araba satışa çıkar.
Bu DEfender, illaki alıcı bulur. Biz aldıkça, fiyatlar da düşmez. Sistemin esası bu zaten.