Ankara Defterdarlığından Satılık Araçlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,667

evedilaz

cj hayatdır
Yer
büyükçekmece / ist
ankara defterdarlıgının satılık araç ilanları dikkatimi çekdi arkadaşlar içerlerinde zırhlı araçlar ,karavan olmaya müsait münübüsler , 4x4 land rover lerin oldugu araçlar defterdarlıgın 12/ 17 tarihli ihalesisle satılıcakmış umarım ilginizi çeken olur

http://www.sahibinden.com/ankara_defterdarligindan_satilik_1987_model_arazili_land_roverWQQaXQQ11610010WQQpXQQdisplayitem

satıcının diger ilanlarına tıklayın öteki araçlariçin

Etiketler

Ynt: Ankara Defterdarlığından Satılık Araçlar

arkadaşlar ihaleler konusunda deneyimi olan varmı sizce bahse konu land kaça kadar cıkar sizce cevap yazan olursa şimdiden teşekkürler

sanırım plakasız olacaklar.. plaka masrafı nedir bilemiyorum.. KDV vb vergileri de olabilir.

zannedersem yüzde 18 kdv var 8000 ytl den en iyi ihtimalle 1500kdv eder plaka masrafı ne tutar acaba başkada masraf olurmu ki

arazi araçlarında yüzde bir ise çok iyi plaka masrafı ne olur bilen varmı arkadaşlar

simurg2' Alıntı:
arazi araçlarında yüzde bir ise çok iyi plaka masrafı ne olur bilen varmı arkadaşlar

2008 fiyatlarıyla 500 - 750 arası. Yanlış hatırlamıyorsam trafikten çekilmiş araçların aldığınız döneme ait pul parasınıda alıyorlar. Sıfır araba alıyormuş gibi.

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Ben zırhlı mercedese takıldım baslangıc fıyatıda guzel fakat ıhalede fıyatı epey yukseltırler herhalde ???

o mercedesler hakkında bilgi saybiyim araçların en önemli özelligi fabrikadan zırhlı çıkışları sonradan yapma deyil başbakanlık araçları lastiklerine varıncayakadar zırhlı l resimlerdende belli oluyo dikkat ederseniz çamurluklara dikkatlı bakın lastigin 1 tanesi 1000 usd civarı en son bildigim aracın piyasa raici tabi temizligine motoruna iç dizaynına göre 50 usd civarı . sonradan yapmalara 35 40 bin isteniyo

Dogrusun ustad o araclardan bırıde Tansu Ciller'de var.basbakanlıgı zamanından kalma.sanmıyorum b7 olsunlar ama b4 ya da yukarı oldugu kesin !!! lastıklere dolma lastık dıyorlar ve gercekten dedıgın gıbı de cok pahalılıar.ben yarın arıcam bakalım nedır ne degıldır.o araclar en az 200 binden fazladır km olarak.eger alırsam motoru falan yaptırır oyle binerim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,114
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler