ABDULLAH KESKİN
Ana Kamp
Ynt: Ankara Gezenbilir Grubu İncek Off-Roadu (12 Ekim 2009)
yeni aracımızla artık bizde katılmak istiyoruz aranıza...
yeni aracımızla artık bizde katılmak istiyoruz aranıza...
VARHUB' Alıntı:
figo' Alıntı:Mete abi arabaların içinde bayan vardı sonuçta ;D ;D ;D
Birkaç tanede bayan şoför vardı tabiki ;D ;D ;D
acemi80' Alıntı:Düz yolda ve duran arabada bayan resimleri var doğru ama diğer aksiyonlarda hep siz varsınız.![]()
![]()
"Bir hafta sonu dostlarla" gibi bir başlık atlısa idi zevkle takip ederdik.
Ama bu başlığa göre bir beklenti içine girdik. Bayanlarımızla gurur duyalım bakalım dağları taşları nasıl parçalamışlar görelim dedik. Ama sonuçta yukarıda resmini verdiğim pilotları gördük :'( :'( :'(
cihanülker' Alıntı:abi bayanlar şimdilik evdeki leri parçalamakla meşguller ,valit alırsa bizden offroad yaparlar ;D
acemi80' Alıntı:Sen şnorkel'i tarif ederek başla istersen![]()
msmt' Alıntı:Bizim araç bugün geldi, denemek için bu araziye gittim.
Geçen hafta birileri rahatsız oldu demek ki !!! bu hafta tepelerin iniş ve çıkışları iş makinesi ile kazılmıştı. Pist kullanılamaz durumda...???
Ben yinede dayanamadım, kenardan kenardan tepelere doğru çıktım indim. Tabi pistin tadını vermiyor.
Yakınlarda başka bir yer bulmamız lazım...
figo' Alıntı:O pisti offroad gurubu olarak eski haline getiririz hemde leeplerle ;D ;D ;D
Çok haklısınız;bayanlar offroadu derken o gün 4 bayanda parkurda araç kullandık ama sadece benim resimlerim elime ulaştı,diğer arkadaşlar ya çekilmemiş yada yayınlanmadı.Bu durumu Zerrine dedim başlıktaki bayanlar kısmını kaldıracaktı,sanırım rahatsız olduğu için fırsat bulamadı...Dikkatiniz ve uyarınız için teşekkürler...acemi80' Alıntı:Düz yolda ve duran arabada bayan resimleri var doğru ama diğer aksiyonlarda hep siz varsınız.![]()
![]()
"Bir hafta sonu dostlarla" gibi bir başlık atlısa idi zevkle takip ederdik.
Ama bu başlığa göre bir beklenti içine girdik. Bayanlarımızla gurur duyalım bakalım dağları taşları nasıl parçalamışlar görelim dedik. Ama sonuçta yukarıda resmini verdiğim pilotları gördük :'( :'( :'(