Ankara Gezenbilir Grubu İncek Off-Roadu (12 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferdane gül Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 185
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,369

Etiketler
Ynt: Ankara Gezenbilir Grubu İncek Off-Roadu (12 Ekim 2009)

Bizim araç bugün geldi, denemek için bu araziye gittim. :smiley:

Geçen hafta birileri rahatsız oldu demek ki !!! bu hafta tepelerin iniş ve çıkışları iş makinesi ile kazılmıştı. Pist kullanılamaz durumda... :eek: ???

Ben yinede dayanamadım, kenardan kenardan tepelere doğru çıktım indim. Tabi pistin tadını vermiyor.

Yakınlarda başka bir yer bulmamız lazım...

Alp bu sıralar yogun... ;)

Ömer,düzenleyip buraya eklediğin resimler için teşekkürler...

Alp nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor.

VARHUB' Alıntı:
100_0099.jpg

Bu ne ya arkadaşlar bayanlar offroad'u nasıl olmuş diye merakla ve sabırla bütün sayfaları okudum gördüğüm bir hafta sonu eğlencesi idi başlığı bu resimdeki arkadaşlarımıza nispet olsun diyemi böyle attınız bilemiyorum ;D

Buyrun Benim görebildiğim bayanlar offroad'unun pilotları ;D ;D ;D

figo' Alıntı:
Mete abi arabaların içinde bayan vardı sonuçta ;D ;D ;D
Birkaç tanede bayan şoför vardı tabiki ;D ;D ;D

Düz yolda ve duran arabada bayan resimleri var doğru ama diğer aksiyonlarda hep siz varsınız. :D :D :D

"Bir hafta sonu dostlarla" gibi bir başlık atlısa idi zevkle takip ederdik.
Ama bu başlığa göre bir beklenti içine girdik. Bayanlarımızla gurur duyalım bakalım dağları taşları nasıl parçalamışlar görelim dedik. Ama sonuçta yukarıda resmini verdiğim pilotları gördük :'( :'( :'(

acemi80' Alıntı:
Düz yolda ve duran arabada bayan resimleri var doğru ama diğer aksiyonlarda hep siz varsınız. :D :D :D

Ama bu başlığa göre bir beklenti içine girdik. Bayanlarımızla gurur duyalım bakalım dağları taşları nasıl parçalamışlar görelim dedik. Ama sonuçta yukarıda resmini verdiğim pilotları gördük :'( :'( :'(

abi bayanlar şimdilik evdeki leri parçalamakla meşguller ,valit alırsa bizden offroad yaparlar ;D

cihanülker' Alıntı:
abi bayanlar şimdilik evdeki leri parçalamakla meşguller ,valit alırsa bizden offroad yaparlar ;D

Sen şnorkel'i tarif ederek başla istersen ;)

msmt' Alıntı:
Bizim araç bugün geldi, denemek için bu araziye gittim. :smiley:
Geçen hafta birileri rahatsız oldu demek ki !!! bu hafta tepelerin iniş ve çıkışları iş makinesi ile kazılmıştı. Pist kullanılamaz durumda... :eek: ???
Ben yinede dayanamadım, kenardan kenardan tepelere doğru çıktım indim. Tabi pistin tadını vermiyor.
Yakınlarda başka bir yer bulmamız lazım...

Pistin altını üstüne getirmiştik sanki ;D ;D ;D

figo' Alıntı:
O pisti offroad gurubu olarak eski haline getiririz hemde leeplerle ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:

Çok haklısınız;bayanlar offroadu derken o gün 4 bayanda parkurda araç kullandık ama sadece benim resimlerim elime ulaştı,diğer arkadaşlar ya çekilmemiş yada yayınlanmadı.Bu durumu Zerrine dedim başlıktaki bayanlar kısmını kaldıracaktı,sanırım rahatsız olduğu için fırsat bulamadı...Dikkatiniz ve uyarınız için teşekkürler...

Başlık bence çok güzel , neden değiştirilsin ki ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,067
Kayıtlı Üye Sayımız
166,812
Kaydolan Son Üyemiz
ibrahim_33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR