Ankara Gezenbilir Grubu İncek Off-Roadu (12 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferdane gül Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 185
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,423
Ynt: Ankara Gezenbilir Grubu İncek Off-Roadu (12 Ekim 2009)

Veeee bende eteğimdekileri dökeyim artıııkkkk ;DBizim off-road cular inci gibi dizilmişler yine yollara...

1.jpg

14.jpg

Etiketler

[attachment=2]Vee onları yakalayaaannn ;D[attachment=3]Figo ve Ferdane fotolarda geri planda kalıncaa ön saflara erleşmeye çalıştılar ama direndiiiiiikk ;D ;D[attachment=1]Kasada yakıt ikmali yaparken yakalananlaaarrr ;D

2.jpg

4.jpg

5.jpg

Veee Ferdanenin kuzenin hoş restaurantındaki akşam yemeğimiizzz(gelemiyenler bidaaa çatlasınlaaarrr ;D ;D)[attachment=2]Hemdee yanarlı dönerliii(burning and turning keh keh ;D ;D)[attachment=1]

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

Figo ömer kardeşim ben sadece mesajlarda takıldığım ve espiriler yaptığım bu alp beyi şimdi biraz daha yakından görüp tanıdığım için sanki TRT veya başka tv lerde de çeşitli şovlar yapan hani bir okan karacan var. ben buradan biraz kendisini ona benzettim (hem kilosu hemde neşesi bakımından ) bakalım nasıl karşılayacak bu benzetmemi. ama sen önceden tiyo verirsen bana ,pot kırmamış olurum bilmem benzetmem de yanılıyormuyum. ne dersin ;) :D :D

Çok daha fazlası ;D samimiyetine güvenip espirileri kırıp geçirirsin ;)
Konakdaki akşam yemeginde de az kalsın Fatih Yürek gibi demeye kalmadı şekil deyiştirdi diye espiri yaptık ;D
Eksik olan oydu ama Allahtan canlı müzik vardı ;D

figo' Alıntı:
Çok daha fazlası ;D samimiyetine güvenip espirileri kırıp geçirirsin ;)
Konakdaki akşam yemeginde de az kalsın Fatih Yürek gibi demeye kalmadı şekil deyiştirdi diye espiri yaptık ;D
Eksik olan oydu ama Allahtan canlı müzik vardı ;D
;D ;D ;D halinden belli daha görmeden bile mesajlarda bile belliydi iyiki istanbulda değilmiş ,bide ne diyor bana biliyormusun orada olsaydım çökerdim sizin işyerine zaten bizde de bir alp bey eksikti :D :D :D ama artık çok yoruldum şöhret uğruna yapılmayacak ağır hasarlı lüks otomobiller yaptım. ve artık bütün dostlara veda edip evime inzivaya çekildim artık bundan sonra ki arzum şu sol yandaki düldül ile türkiye seyahatine çıkmak olucak.(seneye bu zamanlar inşaallah) mevlam sağlık,sıhhat verdiği sürece. tiyon için çok teşekkürler figo ömer

Şimdi bir yalnışlık olmasın,

Alp üstad' ın ( Alfonse ) başka yerde muadili yoktur. Kendine has bir hayat felsefesi, duruşu ve kişiliği vardır. Taklitlerinden sakınınız. :smiley:

Başka yerde arama o çünkü Gezenbilir Ankarada.

( Söylediklerim yanlış anlaşılmasın. Ankarada tanıyanlar zaten üstadın nasıl biri olduğunu bilirler. Anlatmaya gerek yok zaten )

Sevgiler saygılar sunarım.

Düzce offroad yarışlarına gittiğimizde tüm Türkiye tanıdı ;D
En popüler yarışmacı oydu ;D peşinden bizde gidecektik pistte kayboldu diye ;D
Hızını alamadı pisti Alpaslan ile yaya turladı ;D herkez onu arıyordu ;D birde baktık yarış sahasından çıktı geldi ;D
Herkeze sevgiler saygılar Alple tanışmamak bir kayp olur derim :smiley: ;) :D 8)

Murat Bey,Tolga Bey,Vedat Bey ve Işılcım resimler için çok teşekkürler....Bayanlar offroadunda benim dışımdakilerin hala resmi yok,Gülen-Kezban-Meltem resimleriniz nerede.....

meltem= :smiley:) ben off-roadın dışında resim çekme görevini üstlenmiştim...o yüzden sanırım benim resmim yok:( ama bir daha ki sefer kesinlikle resim çeken değil çekilen tarafta olacağım:smiley:)):smiley:))))))

Arkadaşlar buarada 29 Ekim-1 Kasım tarihindeki Bolu-Aladağlar kampına gitmeyi düşünenler varmıı??Ben Ctesi-Pazar katılabilirimd gibi.Bildiğim kadaıyla şimdilik Çiğdemin Ve Mezeci Adnan Abimizin katılacağı kesin..

hsbasar' Alıntı:
Can çok yakışmış ;)

Vedat bey denk gelirsek bir sonraki etkinliğe ben bizim şaşkını getiririm koruma olarak :D

Çok sevinirim hasan bey...
Arkadaşlara ayıp olmasın diye parkura vosumla girmedim ama sizde gelirseniz iki vos güzel bir offroad yapabiliriz... ;D ;D ;D

VEDAT75' Alıntı:
Çok sevinirim hasan bey...
Arkadaşlara ayıp olmasın diye parkura vosumla girmedim ama sizde gelirseniz iki vos güzel bir offroad yapabiliriz... ;D ;D ;D

Bizimki off road konusunda çok tecrübelidir. Toplanmadan önce Gölbaşının dağlarında çamurlarında çok dolaştı.
Ama şimdi yağmur yağınca bile onu garaja alıyorum, bırakın araziyi, toza bile sokmam ;)

Biz genelde bu moddayız, sonrada karşısına geçip izliyorum, malesef evin salonu yeterince geniş değil ;D

[attachment=1]

DSC03089.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR