KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Ankara Grubu Kazanda Yağmur Altında Araçlara Yüzme Eğitiminde-16-10-2011
Güzel bir gezi olmuş. Video yu çeken arkadaş herkesden çok eğlenmiş herhalde.
Cherokee derenin içinde sert bi şekilde düşüp kıyıya vurunca baya eğlenmiş görünüyor.
alpercj7' Alıntı:
Güzel bir gezi olmuş. Video yu çeken arkadaş herkesden çok eğlenmiş herhalde.
Cherokee derenin içinde sert bi şekilde düşüp kıyıya vurunca baya eğlenmiş görünüyor.
Bizi tanımıyorsunuz. Beraber güler beraber ağlar, Akşam olunca içimizde kim olursa olsun sırtımız alır beraber tamirciye gideriz.
Bunu ancak aramızda olan bilir. Biz yaşadıklarmızı keyif almak eğlenmek için yapıyoruz. Can dışında orda kimsenin aracı için üzülmeyiz.
Tekrar o aracın yürümesi içinde ne gerekiyorsa beraber yaparız.
Keşke aramızda olsanız da Gece vakti sanayi ye birlikte birbirini cekerek giden aracları görse idiniz. ???
Selam,
Gezi güzel omuş tüm ekibi tebrik ederim.
Murat bey o araca yazık ediyorsunuz, bence siz 2008 model %100 kilitli manuel bir İntense L200 alıp güzel bir şekilde off road a hazırlayın, aracınızın nasıl bir araç olduğunu o zaman göreceksiniz.
Ben L200'ümü arazide inanılmaz ağır şartlarda defalarca kullandım ve şimdiye dek 1 kez olsun bırakın yolda kalmayı arıza dahi yaşamadım. (Fakat bu arazilere girmeden önce aracı tam manası ile hazırladık.)
Fantastic Light' Alıntı:
Selam,
Gezi güzel omuş tüm ekibi tebrik ederim.
Murat bey o araca yazık ediyorsunuz, bence siz 2008 model %100 kilitli manuel bir İntense L200 alıp güzel bir şekilde off road a hazırlayın, aracınızın nasıl bir araç olduğunu o zaman göreceksiniz.
Ben L200'ümü arazide inanılmaz ağır şartlarda defalarca kullandım ve şimdiye dek 1 kez olsun bırakın yolda kalmayı arıza dahi yaşamadım. (Fakat bu arazilere girmeden önce aracı tam manası ile hazırladık.)
Aynı fikirdeyim. Bu aracı bu arıza ile elden geçirip ofroad a veda ettiriyorum.
Yeni kazalı bi L200 alıp araziye hazırlamayı planlıyorum.
Bu araç bana iyi bir kurs oldu.