Ankara Grubu Mühye Off-Road Parkurunda Duyurusu (28 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ankara Grubu Mühye Off-Road Parkurunda Duyurusu (28 Mart 2010)

Murat mangal alış verişini kantinden yapalım, bende hellim peyniri var diğerlerinide kantinden alırız, daha doğrusu ben alırım bu defa ;D ;D ;D

VARHUB' Alıntı:
Can geliyom geliyom, mangala geliyom. Siz debelenirken ben ayaklarımı uzatıp izleeecem ;D ;D ;D

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
muratçım hala kars yorgunluğunu atamadaık desem ,yklaşık 4000 km tekerlk çevirmişi dağ tepe :D

Yaw 4000 neki, benim tanıdığım Cihan 40000'i devirir, üstüne aspirin niyetine bir tek atar, sonra yine 40000'i devirir. Keh keh, ver gazı, ver gazı ;D ;D ;D

Yaw şaka şaka, tabiki uzun bir geziden döndünüz ve doğal olarak bunun yorgunluğu kolay kolay çıkmaz. Benim dediğim maksat muhabbet olsun. Eğer eserse Pazar günü neredeyiz biliyorsunuz ;) :D :D

VARHUB' Alıntı:
Yaw 4000 neki, benim tanıdığım Cihan 40000'i devirir, üstüne aspirin niyetine bir tek atar, sonra yine 40000'i devirir. Keh keh, ver gazı, ver gazı ;D ;D ;D

Yaw şaka şaka, tabiki uzun bir geziden döndünüz ve doğal olarak bunun yorgunluğu kolay kolay çıkmaz. Benim dediğim maksat muhabbet olsun. Eğer eserse Pazar günü neredeyiz biliyorsunuz ;) :D :D

muratçım telefonlaşırız :D

ceranus' Alıntı:
Murat mangal alış verişini kantinden yapalım, bende hellim peyniri var diğerlerinide kantinden alırız, daha doğrusu ben alırım bu defa ;D ;D ;D

Tabiki Zerrin kantin iyi olur. Bu arada ne o ben alırım falan :mad: hep beraber alıyoz işte :D ;D ;D

VARHUB' Alıntı:
Tabiki Zerrin kantin iyi olur. Bu arada ne o ben alırım falan :mad: hep beraber alıyoz işte :D ;D ;D

kantin kaçta açılıyo ben oraya gelıyım ordanda buluşma yerine geçeriz saatinde ;)

jan' Alıntı:
kantin kaçta açılıyo ben oraya gelıyım ordanda buluşma yerine geçeriz saatinde ;)

Can bir saat belirleyelim, o saatte sen ben Zerrin kantinde buluşur, alışverişi yapar Mühye'ye geçeriz ne dersiniz ???

Kantin 9 da açılıyor yanlış hatırlamıyorsam ;D

Tamam biz orada buluşalım o zaman 9.30 da olur mu?

VARHUB' Alıntı:
Can bir saat belirleyelim, o saatte sen ben Zerrin kantinde buluşur, alışverişi yapar Mühye'ye geçeriz ne dersiniz ???

jan' Alıntı:

kantin kantin ne kantini bu ben anlamadım ???

alış veriş kantini sadece ;D

ceranus' Alıntı:
Kantin 9 da açılıyor yanlış hatırlamıyorsam ;D

Tamam biz orada buluşalım o zaman 9.30 da olur mu?

Oooo OK'de şey 09.30 erken değil mi ;D, hani tamam erken kalkan çok yol alır amma, alacağımız çok bir yol yokki ;D ;D ;D

Evet haklısın da Yavuz'un fabrikasına giderken ne kadar zaman kaybettiğimizi düşününce öyle yazmıştım ;D

Kaçta olsun o zaman ? ;D

ben buluşma saatini 10 diye yazdım isterseniz bi saat kaydırabiliriz ztn bu haftasonu saatler bi saat ileri alınacak bız 11 de buluşalım mühye girişinde kantinde de 10 da buluşalım uygunmudur herkese

yanlış hatırlamıyorum diğmi bu haftasonuydu ileri alma olayı

OK OK olmadı mangalda çay kahvaltı filanda yaparız. ;D
Birde orada nereye konuşlanacağız, olmadı gidince karar veririz ;D

VARHUB' Alıntı:
OK OK olmadı mangalda çay kahvaltı filanda yaparız. ;D
Birde orada nereye konuşlanacağız, olmadı gidince karar veririz ;D

ozmn ne yapalım, profesyonel yardım joker hakkımı kullanmak istiyorum ZERRİN nağmı değer CERANUS nasıl yapalım bı yardım pls

son sözü sen söle ona göre ayarlıyalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri