2012 ye karla girdik ben yılın ilk off roadını yapmak ıcın dışarı cıkıyorum sanırım çeltikçi tarafına doğru gıdeceğim ... off road yapmak isteyen varsa ortam mukemmel ?
Hüseyin abi güzel olmuş güle güle kullan, maliyet ne oldu
Vinç te düşünüyordun galiba bir araştırman oldumu.Makul birşey olursa bende Magnum için düşünüyorum.
İnşallah yeni yılın ilk gezisinde fikir teatisinde bulunuruz.Hayırlı akşamlar....Adaşın
çok güzel ve manzaralı etaplar var. bi ara denıyelım ... çam, ormanları ,göller ,çamurlu dar yollar vs. , çıkabıldıgım son noktada 30 c den fazla kar vardı . .. bu cıvarda ayı kurt domuz geyık de varmıs ( bolgedekı koylulerın ıfadesı ) . bu bölgeye köpekli avcı gelmıyor nedeni de köpeklerı kurt kapıyormus..
Hüseyin Abi hayırlı olsun sepet güzel olmuş...
Oktay Çeltikçi'den ne tarafa çıktın? Oraların ormanları çetindir ve güzeldir, bahsettiğin vahşi hayvalardan hepsiyle karşılaşmıştım. Yalnız gitmişsin, eyvallah ama bizim numaraları mutlaka kaydet, bir sıkıntı çıkarsa, mutlaka ulaşırız...
Hüseyin Abi hayırlı olsun sepet güzel olmuş...
Oktay Çeltikçi'den ne tarafa çıktın? Oraların ormanları çetindir ve güzeldir, bahsettiğin vahşi hayvalardan hepsiyle karşılaşmıştım. Yalnız gitmişsin, eyvallah ama bizim numaraları mutlaka kaydet, bir sıkıntı çıkarsa, mutlaka ulaşırız...
otobandan kızılcahamam gıselerden cıkınca sola kızılcahamama dogru gıderken demıroren koyu var bıraz ılerısınde de baraj calısması var . demıroren koyununun ıcınden yukarıya daglara yol gıdıyor o yolu takıp ettım yangın kulesı var oraya cıkmaya calıstım ama olmadı tabı . donusu de kazana dogru gıderek yaptım bınkoz degırmenonu cavuslar alıbey cırpan sogucak kazan seklınde oldu .... daha cok aksama kaldım gunduz gıtsem daha ıyı olcaktı..