Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,072,719

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

alp dostum,rubicon görünür ufuktan, bende kaçar ufaktan. ;D
sana hayırlı işler.görüşürüz inşallah yakın vakitte.
iyi geceler.

Ham I abi,
Ben bakiyorum bakiyorum yakinda veya uzakta Rubicon mubikon goremiyorum :smiley:

Sen nasil goruyorsun helel olsun Valla :smiley:
Rubiconlar conconlar urban olsun sana :smiley:
:smiley:

Ben basefendiyle :smiley:
gorustum sabah biraz erken cikabilcem galiba

break break!!! turuncu garaja giriş yaptı, görsel bekliyor... ne o yahu kar mı kürediniz sanki :p ?? herkes yorgunluktan uyumuş olamaz değilmi:smiley:))?

Mlh_Zj' Alıntı:
Arkadaşlar erken ayrılmak zorunda kaldık. İlerdeki arabalar ne alemde??
peki neden erken ayrıldınız sebeb peki orada kalan araç senın aracın olsa idi biz seni bırakıp gelse idik hoşuna gidermiydi tabiki gitmezdi ben acık ve net söylüyorum bundan sonra senin oldugun hiç bir etkınlıkte ben yokum tabi diyer arkadaşlar ne düsünür bu konuda sanırım farklı düsünmezler bundan böyle bizi dagda bırakıp cekip giden kişilerle benim ve benim arkadaslarımın hiç mi hiç işi olmaz lütven birdaha BİZİM GRUBA GİRME BİZLE YOLA CIKMA BİZDEN SANA BUNDAN SONRA YOL ARKAdaŞI OLMAZZZZZZ

murat çelik' Alıntı:
peki neden erken ayrıldınız sebeb peki orada kalan araç senın aracın olsa idi biz seni bırakıp gelse idik hoşuna gidermiydi tabiki gitmezdi ben acık ve net söylüyorum bundan sonra senin oldugun hiç bir etkınlıkte ben yokum tabi diyer arkadaşlar ne düsünür bu konuda sanırım farklı düsünmezler bundan böyle bizi dagda bırakıp cekip giden kişilerle benim ve benim arkadaslarımın hiç mi hiç işi olmaz lütven birdaha BİZİM GRUBA GİRME BİZLE YOLA CIKMA BİZDEN SANA BUNDAN SONRA YOL ARKAdaŞI OLMAZZZZZZ

sebep olarak kız arkadaşımın 18 de evinde olması gerekiyordu , yapabileceğimiz birşey yoktu ayrıca 2 kere amir beye 1 kere de yeşil vitaralı arkadaşa ( adını unuttum ) ve orda kalan diğer binek araçlara yardım edip geri döndük. Sizin girdiğiniz bölgeye ilerleme şansımız yoktu tekrar söylüyorum

Mlh_Zj' Alıntı:
sebep olarak kız arkadaşımın 18 de evinde olması gerekiyordu , yapabileceğimiz birşey yoktu ayrıca 2 kere amir beye 1 kere de yeşil vitaralı arkadaşa ( adını unuttum ) ve orda kalan diğer binek araçlara yardım edip geri döndük. Sizin girdiğiniz bölgeye ilerleme şansımız yoktu tekrar söylüyorum
biz alt tarafta ugrasırken 2saat e yakın aracta oturup seyretdin inipte siz ne yaptınız diye sordunmu hayır bir seye ihtiyaç varmı demedin bir hop haklıyım deyım sıyrılıyosun yazık yapma bunu be fazla uzatmaya gerek yok benım acımdan artık sen benım oldugun yere geldınmı ben geri dönerım benle geri donenecek cok insan vardır eminim birdaha aramıza gelme derim kırılırsın

Mlh_Zj' Alıntı:
Ayrıca sadece biz değil başka kişiler de ayrıldı
cocuklu kişilere saygımız var onlar bizim için önemli mazeretleri farklı arkadasıyın işi varsa karlı havada yola cıkmamayı ögren sin derim alp arkadasım o kısımda 18 saat kaldı bunuda bılıyormuydun bizde orda kalabılırdık kalmak gereksey dii

murat çelik' Alıntı:
biz alt tarafta ugrasırken 2saat e yakın aracta oturup seyretdin inipte siz ne yaptınız diye sordunmu hayır bir seye ihtiyaç varmı demedin bir hop haklıyım deyım sıyrılıyosun yazık yapma bunu be fazla uzatmaya gerek yok benım acımdan artık sen benım oldugun yere geldınmı ben geri dönerım benle geri donenecek cok insan vardır eminim birdaha aramıza gelme derim kırılırsın

hayır haklı yada haksız demiyorum. 2 saat oturdun dediğiniz zamanda ben amir beyi kurtardım 2 kere. bu kadar rahatsız olduysanız gelmem zaten sizin grubunuzla bir daha.

geziye katılan kürek ve kas gucu harcayan ve vinc gucunu ;D.ilkkez katılmasınaragmen hertürlü yardıma katıkan turuncu defender burak ve arkadaşlarına bizi yukarda sabırla bekleyen yemek hazırlayan mehmet ve arkadaşlarına sonsu z teşekür ederim .bizim guruba herkes katılabilir ama kalıcı olmak cesaret ister

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR