Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 975,629

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

serdar06' Alıntı:
15.30a kadar aşağıda arkadaşlara yardım ettim ancak hanımın ve küçük oğlumun arabada beklemelerinden dolayı 16:30 gibi ayrılmak zorunda kaldım. kusuruma bakmayın artık... bakarsanız da canınız sağolsun...

Ne kusuru Serdar, ailen, çoluğun çocugun var.... Olurmu öyle şey, rahat ol....

:smiley: Sen kaç metre yükseltçen americanı ondan haber ver :smiley:

Ailene ve sana selamlar, saygılar, sevgiler....

Hafta sonunda görüşürüz inşallah,

;D "parmağa ince ince halat teli batırmaca sonra eve gelince büyüteçli masa lambası altında cımbızla teli bulup çıkarmaca" oynucaz gene... ;D

Etiketler

Alp selam,

goremedik aracını snorkelli :smiley: bi ara bi bulusalımda bir bakayım ona göre taktırıp taktırmama konusunda karar vereyim ;)

Alfonse' Alıntı:
Ne kusuru Serdar, ailen, çoluğun çocugun var.... Olurmu öyle şey, rahat ol....

:smiley: Sen kaç metre yükseltçen americanı ondan haber ver :smiley:

Ailene ve sana selamlar, saygılar, sevgiler....

Hafta sonunda görüşürüz inşallah,

;D "parmağa ince ince halat teli batırmaca sonra eve gelince büyüteçli masa lambası altında cımbızla teli bulup çıkarmaca" oynucaz gene... ;D

Alp bi ara oturup konuşalım bu yükseltme işini, gerçekten yaptırıcam. Komple kit almak için fazla bütçem yok ancak önlere 5cm get arka makaslara da yaprak ilavesi ile 5cm kadar yükseltebiliyorum. bunu makul fiyata yapacak iyi bi makascı bulmak lazım. Kesin vardır senin kırıkların sanayide :smiley:

bir de öne ve arkaya acil çeki demiri ya da mapa birşeyler yaptırmam lazım. dün baktım da arabada takacak hiç bir yer yok... Acil durumda çok fena olur.

Sonrasında da ön tampona standart haline bir vinç montajı Faruk'un arabadaki gibi, sonra tamam benim iş :smiley:

ttos' Alıntı:
Alp selam,

goremedik aracını snorkelli :smiley: bi ara bi bulusalımda bir bakayım ona göre taktırıp taktırmama konusunda karar vereyim ;)

Ya neyi düşünüyosun ki Tolga Hocam, direk taktır. Çok yakışıyor...

WW Murat ustam,

Olacağı buydu...
Kim yapacak kim yapacak deniyordu SeRtİ;
En sonunda Murat zunzuğu masaya vurmuş....!

(Aman Murat' a ilişmeyelim bu aralar...sinirrrvaaa....aman.... sadece siga siga stres masajı en güzelinden....di mi ustam? caNNım Murat ustam...
anlayan anlasın artıkta bu sefer bari beri beri dursun,
canım herkes beni sevecek diye bi kaidemi var, bazen bazı ortamlarda sevilmeyebilir insan, istenmeyebilir insan, uyum sorunu yaşanabilir.
Her ton kırmızı siyaha gitmez ki....
O zaman ne yapılır, paşa paşa sultan sultan uzaklaşılır...
Hangi limanda, hangi denizde mutlu olunuyorsa, neresi varlığını taşıyor kaldırıyorsa o tarafa yelken basılır...
Doğrumu doğru...
Gereği sadece gereği kadar...
Fazla gres sıkarsan içeri, toz lastiğini yırtar,
Yırtar mı yırtar,
Di mi Murat Ustam?)

Selamlar...

serdar06' Alıntı:

direk taktır diyorsun yani serdar hocam hımmm :smiley: alp in aracı yapan ustaya alp ile gitmek gerek herkezde bu işi beceremez ;)

ttos' Alıntı:
direk taktır diyorsun yani serdar hocam hımmm :smiley: alp in aracı yapan ustaya alp ile gitmek gerek herkezde bu işi beceremez ;)

Kaportada kesme, delme işi yapılacağı için eli hassas birine gitmek lazım. boyanın diğer taraflarına zarar verilmemesi lazım...

serdar06' Alıntı:
ttos' Alıntı:
Alp selam,

Sefer arkadaş,

Bu dışardan görme işini o gün taktırırkende söylemiştin sen bana ama çok anlayamadım açıkçası....

Dışardan çok güzel gözüküyor, bi tek en ucundaki ağzını sevmem diyordum, takılınca onu bile beğendim...
Dıştan görüşte hiç sorun yokki yani....

Yani dıştan görünce beğeneceksin ama kararı almana etken iç kısmı, o yüzden takılma aşamasında gel gör bak dedim... Çamurluğu deliyorsun sonuçta, orjinal kazana kesip pecere açıyorsun, camın direğini deliyorsun ufaktan v.s.

Bide bu zımbırtının hakkaten işlevi önemli olan, görünüş neki işlevinin yanında, fikrimdir yani...

Ben arabamı panjurdan daha yüksek bi soya sokar mıyım sokmazmıyım?
Sokmayacaksam derine, sadece görünüş için onca kes mes değer mi?
Görünüşü De; diğer off road aksesss olmayan araçta nasıl olur?
At kuyruğunda sinek gibi olmasın sonra?

Eğer takmayacaksan çok sevdiğim bi arkadaşıma çok lazım, geçen aradı beni, sana ulaşma fırsatı bulamadım... Alayım senden işine yaramayacaksa, değerlendirmiş olursun nakte....

Selamlar...

Alfonse' Alıntı:
Alp selam,

Sefer arkadaş,

Bu dışardan görme işini o gün taktırırkende söylemiştin sen bana ama çok anlayamadım açıkçası....

Dışardan çok güzel gözüküyor, bi tek en ucundaki ağzını sevmem diyordum, takılınca onu bile beğendim...
Dıştan görüşte hiç sorun yokki yani....

Yani dıştan görünce beğeneceksin ama kararı almana etken iç kısmı, o yüzden takılma aşamasında gel gör bak dedim... Çamurluğu deliyorsun sonuçta, orjinal kazana kesip pecere açıyorsun, camın direğini deliyorsun ufaktan v.s.

Bide bu zımbırtının hakkaten işlevi önemli olan, görünüş neki işlevinin yanında, fikrimdir yani...

Ben arabamı panjurdan daha yüksek bi soya sokar mıyım sokmazmıyım?
Sokmayacaksam derine, sadece görünüş için onca kes mes değer mi?
Görünüşü De; diğer off road aksesss olmayan araçta nasıl olur?
At kuyruğunda sinek gibi olmasın sonra?

Eğer takmayacaksan çok sevdiğim bi arkadaşıma çok lazım, geçen aradı beni, sana ulaşma fırsatı bulamadım... Alayım senden işine yaramayacaksa, değerlendirmiş olursun nakte....

Selamlar...

alp zaten sıkıntıda offroad donanımı olmayan bir aracda nasıl duracağını kestiremiyorum onun için tereddütde kalıyorum ama işin işlevsel yönünü düşününce de taktırayım diyorum aracı pancur ustu suya sokarmıyım hayır sokmam ancak doğa şartları belli mi olur bir yerde mecbur kalırsamda keşke de demek istemiyorum açıkcası :smiley:

şnorkeli taktırmasam bile elden çıkartmayı düşünmüyorum şu an için elimde dursun benim sağım solum pek belli olmaz ;)

serdar06' Alıntı:
Alp bi ara oturup konuşalım bu yükseltme işini, gerçekten yaptırıcam. Komple kit almak için fazla bütçem yok ancak önlere 5cm get arka makaslara da yaprak ilavesi ile 5cm kadar yükseltebiliyorum. bunu makul fiyata yapacak iyi bi makascı bulmak lazım. Kesin vardır senin kırıkların sanayide :smiley:

bir de öne ve arkaya acil çeki demiri ya da mapa birşeyler yaptırmam lazım. dün baktım da arabada takacak hiç bir yer yok... Acil durumda çok fena olur.

Sonrasında da ön tampona standart haline bir vinç montajı Faruk'un arabadaki gibi, sonra tamam benim iş :smiley:

Yükseltmeyi konuşalım... Eyvallah... İlk fırsatta....

Hep söylüyorum... lastik mastik vinç minç yükseltme mükseltme.... hepsinden önce yapılması gereken off road donanımı ön arka kancadır...

küçük örnek... Mt yi yükseltmeyi yaptın, kanca yok... Mtli yükseltmeli haliylede kalıyor makine... Kanca yoksa nolcek... Mtli yükseltmeli araç akstan mı takılıp çekilcek... Lütfen...

Çok doğru düşüncedesin Serkan....
________

Faruk güzel :smiley:, Zj si güzel, orjinal tampon zati güzel, tampon önündeki domuzluk güzel, üzerindeki vinç güzel....
hiç bişi demem tabiki...

Ama genede
"ön tampona standart haline bir vinç montajı Faruk'un arabadaki gibi" ??? ???

konuşmamız lazım bunu, emin ol..... ama Faruk duymasın konuştuklarımızı Ok? aramızda ;D ;D ;) ;) ;) ;D

Alp ben de tamponu plastik tamponla değiştiricem :D
şahin tamponu uyarlıyıp caraskal gömücem içine:smiley:

ttos' Alıntı:
alp zaten sıkıntıda offroad donanımı olmayan bir aracda nasıl duracağını kestiremiyorum onun için tereddütde kalıyorum ama işin işlevsel yönünü düşününce de taktırayım diyorum aracı pancur ustu suya sokarmıyım hayır sokmam ancak doğa şartları belli mi olur bir yerde mecbur kalırsamda keşke de demek istemiyorum açıkcası :smiley:

şnorkeli taktırmasam bile elden çıkartmayı düşünmüyorum şu an için elimde dursun benim sağım solum pek belli olmaz ;)

Sefer kararı verecek olan sensin... Düşün taşın.... İstediğin zaman istedin zaman istediğin şekilde benim arabayıda görebileceğini biliyorsun...

Tecrübelenmiş titiz ustada hazır.... Bi telefona bakar.... Sadece bi telefon.... Ben konuştum onla senin için...

Top sadece sende...

(Ama, Bence 2inçten fazla yükseltilmemiş, agresif MT bağlanmamış Gc' ye sepette, snorkelde hiç yakışmıyor... Şahinlerin arkasına takılmış kocaman DTM spoiler gibi oluyor, sadece benim şahsi fikrimdir, kimse alınmasın sakın
-benim araba 4inç, ama lastik yeterince agresif değil, o yüzden hala çok yakıştırdığımı söyleyemem, silverstone extremeleri bağlayınca cuk oturcak herşey, tamponum kesik, yükseltme çok, jant var, ordan yırtıyorm... benim zevkimce yani-
ve
bence güzel bi At veya stt gibi duratrac gibi mt takılmış, hiç ekipmansız GC çok şık, tabi eskidi kasa kabul ediyorum ama şık, yani ya hepsini birden yapıcan yada hiç bişi bağlamıcan, bence)

----------------------
Belki satarsın diye bi sorayım dedim, aklında bulunsun dedim, şimdi satmasanda, sonra düşünürsen her zaman alırım... Başka bi açı daha var.... Lütfen başkasına satma, gönül koyarım, sıraya ben girdim ;) :D

Belki üç yıl sonra suya girerim veya bi sel olur şehirde içinden geçmem gerekir v.s. gibi fantz ile takdırırsan hiç yanlış bi kararda olduğunu düşünmem. Olasıdır...

Ama şunuda düşün, benzinli bi araçta şnorkel asla dizeldeki gibi verimli değildir. Buji dist bobin v.s. ıslandığı an iş biter....
en fazla karşı kıyısı on yirmi metre uzaunluğunda suya gircen, ilk dalganın formunu bozmadan gircen çıkcan hemen vakit kaybetmeden. Biz -5.2 magnum- aslında bi acıdan şanslıyız diğer benzinlilere oranla aslında. hem buji yerleri nispeten korunaklı, hemde distribütör dahada korunaklı yerde....

Olsun öyle dizel gibi yarı belime kadar sıya gireyim içerden 10 15 dakika kalyım, yok öyle ;D ;D

;D BU işi pro yapanlar benzinli araçlara snorkel takanlara uzaydan gelmiş gibi bakıyor ;D

tamam alp taktırmaya karar verince seni rahatsız edeceğim artık :smiley:

bu arada aracımda 2" yukseltme ve duratrac lastiklerim mevcur, ön tarafa çeki kancası arkayada çeki demirini deb taktırdım orijinal alt muhafazaların heps,de tamam :smiley:

Benim snorkel takmaktaki en birici nedenim omuzlarımın üstündeki koca kafam :smiley:
Görüş umurumda değil şnorkel için, hatta olmasada olur görünüş açısıdan...

İki kere neredeyse hava filtresi boğuyordum, rüyalarıma giriyordu motoru yediğim....
Yoksa belki bida hiç deep yapmam, delimiyim benzinliyle deep yapayım....

Kafam rahat etsin istedim o kadar,

İnsan önce kendi kafasını beslicek düzelticekki, sonra arabasını çoluğunu çocuğunu beslesin...
Kafam da bi takıntı olurasa herşey tatsızlaşıyor yaşamımda..... Yakın dostlarım bilir....

Taktım snorkeli rahatladım... suya girmesemde bidaha ... rahatladım....

Bilmem anlatabildim mi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,713
Kaydolan Son Üyemiz
selikme01

SON KONULAR

Geri