Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 978,311

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

ttos' Alıntı:
fırat bey pmr lar çift satıldığı için sarz ları da çifttir ancak bir butun olarak çift yani birleşik ikisini aynı anda şarjlayabilmek için sizin alacağınız ayrı ayrı mı sarz cihazlı kesin öğrendinizmi?

Ben açıkçası maliyet düşürme amaçlı
2 kişi alıp ayrı ayrı şarj aleti olsun diye o modeli alma fikrine düştüm
ilerde cb almayı planladığım için de fazla masraf etmeyeyim diyorum

belki t8 kadar iyi değildir ama
pmr çıkış gücü hepsinde standart 5mwat mış
en iyisi ile en kötüsü arasında çok büyük fark olduğunu düşünmüyorum

cb de iyisini alıcam o ayrı...

ama pmr da 70 liraya maletmek ile 230 lira arası önemli fark benim için
tabi sadece beni bağlar ben ürün tavsiye etmek amaçlı en iyisi bu demiyorum kesinlikle
orda yanlış anlaşılma olmasın
pmr için maliyet önemli

Etiketler

serdar06' Alıntı:
Alp bi ara oturup konuşalım bu yükseltme işini, gerçekten yaptırıcam. Komple kit almak için fazla bütçem yok ancak önlere 5cm get arka makaslara da yaprak ilavesi ile 5cm kadar yükseltebiliyorum. bunu makul fiyata yapacak iyi bi makascı bulmak lazım. Kesin vardır senin kırıkların sanayide :smiley:

bir de öne ve arkaya acil çeki demiri ya da mapa birşeyler yaptırmam lazım. dün baktım da arabada takacak hiç bir yer yok... Acil durumda çok fena olur.

Sonrasında da ön tampona standart haline bir vinç montajı Faruk'un arabadaki gibi, sonra tamam benim iş :smiley:
kardeş ben sanayıdeyım her konuda yardıncı olurum yukseltme işi bana hass ;D

serdar06' Alıntı:
XJ ön tampon için şöyle bi fikir var kafamda, ön çeki demiri işini halleder bu ama sorun işi iyi yapacak bir usta bulmakta tabi...

[attachment=1]
[attachment=2]
o ustayı bulursan banada haber ver :smiley: ;)

murat çelik' Alıntı:
kardeş ben sanayıdeyım her konuda yardıncı olurum yukseltme işi bana hass ;D
bizde yükseltme işi murat çeliğin işi dedik ılıca bataklığında alpin araç başta olmak üzere batan 4x4 ve traktörleri kurtaran mf traktörün sahibi refik arkadaşımıza uzun şasi frontera aldık önünü torsiyonlardan zor bela yükselttik arka yükseltmeyi murat halleder deyip şevki beyi yolladık murata araç orjinal haline geri getirilmiş vaziyette geri gelince çok şaşırdım (murat adama ne dediniz aracı yükseltmeye can atan adam bütün fikirleri değişmiş olarak geri geldi)

tiskeli' Alıntı:
bizde yükseltme işi murat çeliğin işi dedik ılıca bataklığında alpin araç başta olmak üzere batan 4x4 ve traktörleri kurtaran mf traktörün sahibi refik arkadaşımıza uzun şasi frontera aldık önünü torsiyonlardan zor bela yükselttik arka yükseltmeyi murat halleder deyip şevki beyi yolladık murata araç orjinal haline geri getirilmiş vaziyette geri gelince çok şaşırdım (murat adama ne dediniz aracı yükseltmeye can atan adam bütün fikirleri değişmiş olarak geri geldi)

Nası yani.... Nolduki?

Murat neyi beğenmedin de geri indirdin opeli, merak ettim şimdi....

Ilıca bataklığı neresi Hüseyin abi? Ben hatırlayamadım! :smiley:

ILıcayı biliyorum. Çokda severim.
Ama...
bataklık derken? alpin araç başta olmak üzere batan 4x4... derken?
Yokki öle bişi... ha... batan traktörlerle ilgili küçük bi hikaye duymuştum... hani off-road cular yardım etmiş, traktörleri kurtarmış felan... öle bişdi herhal ;D

Başka bişile karıştırdın heralde :smiley:

Neyse, Selammmlarrrr ;D ;D ;D

Alfonse' Alıntı:
Nası yani.... Nolduki?

Murat neyi beğenmedin de geri indirdin opeli, merak ettim şimdi....

Ilıca bataklığı neresi Hüseyin abi? Ben hatırlayamadım! :smiley:

ILıcayı biliyorum. Çokda severim.
Ama...
bataklık derken? alpin araç başta olmak üzere batan 4x4... derken?
Yokki öle bişi... ha... batan traktörlerle ilgili küçük bi hikaye duymuştum... hani off-road cular yardım etmiş, traktörleri kurtarmış felan... öle bişdi herhal ;D

Başka bişile karıştırdın heralde :smiley:

Neyse, Selammmlarrrr ;D ;D ;D
senin yazdığın gibide olmuş olabilir aradan onlarca ay geçti ama o gün seni büyük stresten kurtaran adamın frontisi var artık

tiskeli' Alıntı:
senin yazdığın gibide olmuş olabilir aradan onlarca ay geçti ama o gün seni büyük stresten kurtaran adamın frontisi var artık

Hayırlı olsun.... Selamlar.... Ama, bi denemek lazım frontiyi, sizin oralarda var mı böyle çeşme yanı felan denencek bi yer ;D ;D

Işığa gelcen di mi Hüseyin abi haftaya?

arkadaşlar herkesin eline sağlık çok güzel gezi olmuş bayabi eylen mişsiniz helal olsun tüm katılan lara
yanlız alpe yapmiyacaktınız ılıcada battı tam 4 ay gelmedi şimdi neolacak batmayan kalmamış murat balcı hariç
murat çelik sana katılıyorum kuralın dışına cıkmak için çaba gösteren bizler kuralların içine girmek için çaba göster miyoruz
biz purofösyönel deyiliz lafina sığınacağımıza belli başlı kurallara uymak zorundayız
ünüversite diplaması deyil isdenilen sadece kurallarauymak buda katılım cılar için zor olsa gerek

HERKESE SAYGILAR

İyi akşamlar Faruk abi...

Ben çıkıcam az sonra.... İşe gidicem...

Malum "Globally Yours" ;D ;D Uçmayan kalmayacak görcem şimdi oyle olacak of uff :-\ :-\ :-\

tiskeli' Alıntı:
abi valla arkayıda yuksetseydık kelebek misali olcaktı bizde yakışanı yaptık önü indirdik ;D ;D

şavcıoff' Alıntı:
arkadaşlar herkesin eline sağlık çok güzel gezi olmuş bayabi eylen mişsiniz helal olsun tüm katılan lara
yanlız alpe yapmiyacaktınız ılıcada battı tam 4 ay gelmedi şimdi neolacak batmayan kalmamış murat balcı hariç
murat çelik sana katılıyorum kuralın dışına cıkmak için çaba gösteren bizler kuralların içine girmek için çaba göster miyoruz
biz purofösyönel deyiliz lafina sığınacağımıza belli başlı kurallara uymak zorundayız
ünüversite diplaması deyil isdenilen sadece kurallarauymak buda katılım cılar için zor olsa gerek

HERKESE SAYGILAR

Bi kerem ;

geçen hafta köye geldim sizi ziyarete
ondan önceki hafta da geldim sizi ziyarete
her hafta geliyorum yani düzenli olarak :smiley:

üç kere beş kere geldiğimdede yoktunuz köyde

hep sordum caminin ordaki amcalara

arabaları batmış iki gündür onu çıkarmaya gidiyorlar ama yerlerini bilmiyoruz, bize söylemiyorlar kaçıyorlar diyor amcalar :smiley: :smiley:

Ayrıca 1 ay öncede geldim ya hani sac yedim çeşme yanında bide su içtim domates yedim salçalık ;)

Bide,

ılıcada battı yazmışsın 4 ay önce... :smiley: ama ben hatırlayamıyorum... :smiley:
sizi kıramam ama...
ılıca diyorsanız ılıcadır
battı diyorsanız batmışımdır....

;D Siz Dediniz Diye Batmış Oluyim Bariiii ;D Ne diyim şinci ;D
;D İnsan dostları için çiğ tavuk bilem yer bazen ;D Ne yani sizi yalançı mı çıkrayım ;D Peki Battım ama siz öle dediniz diye ;D
;D maksat kalp kırılmasın ;D sonra demesinler ;D şevkiyle hüseyine bak nasılda çocuğa battı mattı diye laf uyduruyorlar diye ;D
;D sizden başkada gören yok ılıcada battığımı ;D ama neyse hadi ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,948
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR