Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,071,430

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

TEKNIKISLEM' Alıntı:
yahu harbiden ilginç adamsın
bu adamlar kaç zamandır bana ve CJ ye katlanıyorlar
gıkları çıkmadı
şu odun meselesini temcit plavı gibi dayar dururlar o başka,
yemediğimiz de halt kalmadı

ne deyim şimdi ...

öyleyimdir.....

tamam tamam sustum :D
sabah 7'de görüşürüz

Etiketler

Yok öyle erkenden gidip keşif meşif yapalım
numaraları. bizden önce gidip ciğnenmemiş kara ilk siz ayak basıp tepineceksiniz değilmi ?

Yemezler, Yedirmezler. Anca Beraber Kanca Beraber. ;D

siz 4 de de çıksanız biz sizi yolda yakalarız/ demiş Serkan

Yok öyle erkenden gidip keşif meşif yapalım numaraları.
bizden önce gidip ciğnenmemiş kara ilk siz ayak basıp tepineceksiniz değilmi ?/ demiş Murat

yaaa gördünmü ?

bu durum anlatılmaz
yaşanır

jeomad' Alıntı:
15 Ocak 2012 Tarihli Işıkdağ Gezi ve Ofroad Faaliyeti İçin Katılım Listesi : (Örnek Olsun)
Ankara Gezenbilir Grubu
Etkinlik Belirleme Kurallarımız;
Buluşma Yeri : istanbul Yolu Taymek Opet
Buluşma Saati : 07:00 - 07:15 Hareket
Güzergah : Ankara - Kazan- Kızılcahamam - Işıkdağı
Amaç : Kardan Adam Yapmak, Ateş Yakmak, Yiyenbilir Yapmak, Yoldan Cıkmadan Kara Batmak, Batanları Cıkarmak,
Grup Lideri : Mehmet (Kalıpcı) (Önerim +1 M. Balcı, )
Öncü : Metin Ozel
Artcı : Amir Bey
Etap Zorluğu : Etap Zor Olup, 50 cm Kara Girerim, Batarım, Cıkarım, Cekerim, Ordan Son Araba Cıkıncaya Kadar da Yanınızda Kalırım diyenlerin gelebileceği bir etkinlik
Donanım Zorunluğu : El Pmr Telsizi Olmazsa Olmaz Zorunludur. Ceki Halatı ve Mapa, Zincir, Her Araç için 1 Cuval Odun, Fazladan Ekmek, Kürek, Izgara, Zincir,
Çay, Şeker, Sıkı Giyinin ve Yedek Kıyafet, El Feneri, Dolu Yakıt ve Yedek Yakıt Deposu, Battaniye
Yeme - İçme : Ayıklanmış Hamsi + Ekmek + Yeşillik ( Kabul ederse Amir Bey alsın )
Menzil : 200 Km Gidiş + Dönüş

............................................
..........................
..............
......

İyi akşamlar,

Bende gelcem bi aksilik olmazsa...

Her bişiye Ok...

Ama,

Şuna takıldım....

"Amaç : Kardan Adam Yapmak, Ateş Yakmak, Yiyenbilir Yapmak, Yoldan Cıkmadan Kara Batmak, Batanları Cıkarmak, "

"......Yoldan Cıkmadan.........."

Yaf "yoldan çıkmıcaksak" niye bu makinalara biniyoruz? taxi ye :smiley: bineriz... O da batabilir çekilebilir meziyette :smiley:

Ben saatlerce asfalt, şose, stabilize köy yolu v.s..... sonuçta adı yol olan şeye gıcık oluyorum....
Asfalt veya toprak - adı yol olan yerde git git git sonra 200metre2 bi yerde debelen dur....
cık.....

AmMa....

Ardaşlarımın tercihine kararına saygı duyarım, hoşuma gitmezse bile sırf onlarla birlikte olmaktır esas amacım...

Sadece bu yol gitme konusunda düşüncelerimin (ve koşullar uygunsa tercihimin) bilinmesini istedim, o kadar....

"Yol dışı uzun mesafe" seviyorum.... "Yol" hiç sevmiyorum.....

Ama insanları çok seviyorum :smiley:

(( Aman yanlış anlaşılmasın....

Site yöneticisi Sedat yani "Yol"

Tanırım, sohbetim vardır, Çok severim, aman yanlış anlamasın, anlaşılmasın.... ))

Aman yanlış anlaşılmasın....

Site yöneticisi Sedat yani "Yol"

Tanırım, sohbetim vardır, Çok severim, aman yanlış anlamasın, anlaşılmasın....

Ama biyeri gezmek görmek amacıyla tabiki bu makinalarlada olsa "yol" yapmaya karşı değilim...

BU durumdada aynı yerlere aynı yollardan gidilmesi rahatsız edici, (en azından yakıt konusu, hiç birimizin aracı ekonomik makina değil, ayrıca hiç ekolojik değiller, boş yere milli servet gidiyor, pompacı para kazanıyor, doğa şey oluyor...) anlatabildim naçiz düşüncemi zannımca...
---------------------------------------------------------------------------------------------

Ama biyeri gezmek görmek amacıyla tabiki bu makinalarlada olsa "yol" yapmaya karşı değilim...

Sadece gezmeye gidilip, yoldan yoldan gezilip, köylerin arasından dolanıp dolanıp, sonra buna off road denmesinden veya öncesinde sonrasında off road gezisi adı verilmesinden huysuzum...

Çok önceden olduda bu, ordan takıldı bana, köy köy gezilip off road gezisi yapıldı deniyordu... biz bi sürü para verelim Mt lastik alıp yolda har har çevirelim, millet yanımızdan renoyla bizimle gezsim... olmuyordu... anlatabildim mi?

Taxsinin gitceği yoldan gezilip off-road gezisi yapılıyorduda ondan yani.... sizle felan hiç alakası yok... Önceden.... takıldım ;D

Sevgiler.....

jeomad' Alıntı:
Alp Yoldan cıkmanın anlamlarını sana özel olarak anlatsak

olmamı ?

Haaaaaaaaaaaaaaa.....................

Pardon yav.........

Başka mana var galiba "yoldan çıkma" kelimesinde galiba...

anlamadım Murat, anlat bi ara, pot yapmayayım...

pardon...

Oki? Doki? :smiley:

Katılım Listesi
1-Lider: Mehmet Kalıpcı L200 MT Lastik Halat +Mapa Pmr Telsiz
2-Metin ÖZEL Cj 5 MT Lastik Halat +Mapa Pmr Telsiz Termosda Çay
3-Murat BALCI L200 MT Lastik Halat +Mapa Pmr Telsiz Zincir
4-Murat ÇELİK Xj MT Lastik Halat +Mapa Pmr Telsiz
5-Amir & Kezban D-Max 3,0 MT Lastik Halat +Mapa Pmr Telsiz Kürek Semaver
6-Serkan&Gonca Tatra 8*8 AT Lastik Halat+Mapa Pmr+CB Telsiz Kürek+odun ( erken ayrılanlar için)
7-Fırat seri3 İlginç bi lastik halat+(mapa nedir) Serkanın telsizin öbür teki Kas gücü
?-Hamdi TEKMEN tabanvay trabzon lastik kol+bacak pmr+kamera (asvalt yol uzun olduğundan yetişebilirmi muamma)
8-Alfonse GrndChrke ZJ : Stt+yükseltme+lsd+snrkel+cb+pnr+mapa+halat v.s v.s. Güççük Kürek+çakı makı+çatal bıçak felan fişman işte :smiley: + Yüreğim

Alfonse' Alıntı:
Haaaaaaaaaaaaaaa.....................

Pardon yav.........

Başka mana var galiba "yoldan çıkma" kelimesinde galiba...

anlamadım Murat, anlat bi ara, pot yapmayayım...

pardon...

Oki? Doki? :smiley:

öğrendim öğrendim....
........abooooo.... ;D ;D abo ki ne aboo ;D ;D

tamamdır...

--OvEr--

Katılım Listesi
1-Lider: Mehmet Kalıpcı L200 MT Lastik Halat +Mapa Pmr Telsiz
2-Metin ÖZEL Cj 5 MT Lastik Halat +Mapa Pmr Telsiz Termosda Çay
3-Murat BALCI L200 MT Lastik Halat +Mapa Pmr Telsiz Zincir
4-Murat ÇELİK Xj MT Lastik Halat +Mapa Pmr Telsiz
5-Amir & Kezban D-Max 3,0 MT Lastik Halat +Mapa Pmr Telsiz Kürek Semaver
6-Serkan&Gonca Tatra 8*8 AT Lastik Halat+Mapa Pmr+CB Telsiz Kürek+odun ( erken ayrılanlar için)
7-Fırat seri3 İlginç bi lastik halat+(mapa nedir) Serkanın telsizin öbür teki Kas gücü
?-Hamdi TEKMEN tabanvay trabzon lastik kol+bacak pmr+kamera (asvalt yol uzun olduğundan yetişebilirmi muamma)
8-Alfonse GrndChrke ZJ Stt+yükseltme+Snrk mapa+halat cb+pnr Güççük Kürek+çakı makı+çatal bıçak felan fişman işte + Yüreğim
9- Fatih Yıldırım Misafir Sanatcı
10-

Metin abi, sana bişi sorcam....

Ben odun getirmesen srn olur mu? Sana bi danışayım dedim.... :smiley: :D ;D

.
.
.
.
.
.
;D ;D pardon ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR