Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,071,788

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Arkadaş lar katılım sayınızı lütfen yazın
1- Murat Balcı 3 Kişi
2- Amir & Kezban 2½ kişi
3- Fırat 2 Kişi
4- Ömer & Yiğit gençer 2kişi

Etiketler

geçen yıl sorgun göletine gitmiştik hatırlarsanız.... hatta yürüyüş gurubuda vardı...

Serko' Alıntı:
Hamdi Abi, San Fransisco Devlet Su İşleri Rubicon ihalesi açmış, haberin olsun 8)
bin kunduz adına..elin ihalesini takip edeceğine bugün ankarada ihale varmış onu desene.
ne ihalesimi üçüncü köprünün.bi zarfta oraya atardık yahu :D

anladigim kadriyla karar degistirmeyi dusunuyorsunuz

restaurantami gidicezde rezarvasyon yapilacak, kisi sayilarini neden topluyoruz anlamadim...

zaten bi liste yapmaya baslamistik, ne guzel kural v.s. de yazmisti murat...
neden bi daha liste basladi, anlamadim

neyse, konu degil... benim iki ikisi olma ihtimalim var...

1- Murat Balcı 3 Kişi
2- Amir & Kezban 2½ kişi
3- Fırat 2 Kişi
4- Ömer & Yiğit gençer 2kişi
5-Metin Ozel 2 kisi
6-Alfonse - belki2 kisi

fikrimi soylemek isterim;

isik dagi guzel fikir, ben begenmistim...
sadece bir kere gittim, cok begendim...
bir daha gitmek isterim...

ama dlger alternatifide duymustum...
orasida guzelmis...

isik dagini tercih ediyorum agacli yer olsun diye, diger yerin orman durumu nedir?

kac km?

lutfen gidecegimiz yerde kar olsun, camur olmasin.... pis camur bembeyaz kar.... ben cok hazzetmiyorum, ayrica kar vaktini karla degerlendirelim, camur her zaman var...

lutfen yoldan yoldan (koy yolu dahil) saatlerce gitmeyelim, binek arabanin gidebilecegi yerde biz napcez, oyleyse binekle gelelim diye dusunuyorum

cb telsiz arayan arkadasların dikkatine :smiley:

dun akşam telsiz işleri ile uğraşan polatlıdan bir arkadaş ile tanıştım bizim araclardaki cihazlar hakkında konuştuk kendisinin dediği bizim cihazların güçlerinin çok düşük olduğu bu yüzdende fazla verim alınamadığını belirtti kendisinde 100 adet kuvvetli cihaz varmış bu hafta içi ankaraya gelecekmiş bende 5 adet getirmesini istedim deneme amaçlı eğer dediği gibi güzel cihazlar çıkarsa bu cihazlardan hepimiz alabiliriz, arkadas o cihaz ile polatlıdan bana yayın yaptı sesini aldım ama ben sesimi gönderemedim araya başka birileri girerek iletişim sağladık telefon numarasını alıp konuştum, cihazları bizim için 150TL.den verecek bilginize :smiley:

ttos' Alıntı:
cb telsiz arayan arkadasların dikkatine :smiley:

dun akşam telsiz işleri ile uğraşan polatlıdan bir arkadaş ile tanıştım bizim araclardaki cihazlar hakkında konuştuk kendisinin dediği bizim cihazların güçlerinin çok düşük olduğu bu yüzdende fazla verim alınamadığını belirtti kendisinde 100 adet kuvvetli cihaz varmış bu hafta içi ankaraya gelecekmiş bende 5 adet getirmesini istedim deneme amaçlı eğer dediği gibi güzel cihazlar çıkarsa bu cihazlardan hepimiz alabiliriz, arkadas o cihaz ile polatlıdan bana yayın yaptı sesini aldım ama ben sesimi gönderemedim araya başka birileri girerek iletişim sağladık telefon numarasını alıp konuştum, cihazları bizim için 150TL.den verecek bilginize :smiley:

Güzel haber
şu an kaç kişide cb var?
benim bildiğim Serkan'da var bitane

tiskeli' Alıntı:
şimdi yazıyorum murat ışık dağında bize sübrizin ne bilmiyorum ama bir adres teklifindede ben bulunayım sorgun dağı gölüde kar ıda çamıda varmış hemide çankırıdan yakınmış (bugün şevki anlattı oraların kış halinin güzelliğini yoksa benim gitmişliğim yok) şimdi ortalık bozan durumuna düşmeyiz inşallah
bence de iyi bir fikir olabilir, Serkanın dediği gibi de yaparsak daha hoş olur.

Necmi abi, pencereden bakıp seslenmiyorsun.
ne yapıyorsun? senin pickup jeep ne alemde? ne zaman havasını atacaksın?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR