Ankarada olup Bu hafta sonu beynam ormanlarında
Tanışma ve Offroad a ilk adım Gezisi düzenleyelim
yeni katılmak ve başlamak isteyen arkadaşlarla diye düşünüyorum.
Karılmak isteyenler sahneye isimlerini yazısn lütfen ;
Sende benim gibi kendi kendine mi küsüyorsun. Küsme)) Yahu kalıpçıoğluna gidiyorduk, öğlen geldin ben balığa gidiyorum dedin.Neden küsüyorsun Umutçum
Akçakocaya gidelim 3 gün diyorum.Çadırımı kuracam 3 gün nostalji yapacam kafa dinleyecem nasipse
Umut benim büronun altındaki galeride 96 model 2,0 vitara var 4 kapı.incelemedim ama kapılarla falan baya oynanmış gibi.lpg li.öyle ayaküstü sorum 19 bin dedi.arabanın kapılarla ciddi oynanmış.komplede boya var zaten.incelemek lazım.lastiklerde bitik.dış görüntüde yaşa bağlı deformasyonlar var.19 bin çok değilmi? (yeni almışlar,daha 5 dak önce gördüm aracı öylesine baktım.burdada seni görünce paylaşmak istedim)
Umut benim büronun altındaki galeride 96 model 2,0 vitara var 4 kapı.incelemedim ama kapılarla falan baya oynanmış gibi.lpg li.öyle ayaküstü sorum 19 bin dedi.arabanın kapılarla ciddi oynanmış.komplede boya var zaten.incelemek lazım.lastiklerde bitik.dış görüntüde yaşa bağlı deformasyonlar var.19 bin çok değilmi? (yeni almışlar,daha 5 dak önce gördüm aracı öylesine baktım.burdada seni görünce paylaşmak istedim)
abi çok pahalı hanı 12-13 desen anlayacam ama 19 çok çok çok üstünde bende arkadaşın dediğine katılıyorum bir daha bakma sen o oaraca...
bu arada aklınızda bulunsun ben toledoyla kaza geçirdim araç servisten çıkınca derhal satacağım yerine 30-50 aralığında 2000 motoru geçmeyecek şekilde mümkünse dizel ve otomatik suv tarzında şehirde binek olarak kullanılabilecek araç arıyorum. 0km nissan juke baktım içi otomobilden çok çok daha küçük mümkünse 2006-2011 aralığında az klometre yapmış hatasız bir araç arıyorum eğer eşinizde dostunuzda varsa veya marka model tavsiyesi olursa sevinirim. savaş abi bmv x3 nasıl bir araç senin bilgin vardır tavsiye edermisin