Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,108,722

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Günaydın Ankara, hayırlı işler. Havalar kötü aman dikkat edin tam grip havası, ben yamuldum çünki :-\

jeomad' Alıntı:
Geçmiş olsun

Biz Güneşin altında çamur zeminde cok keyifli anlar yaşadık bu havta :smiley:)

Bizde mangal keyfi yapalım dedik ama ekip araç yönünde zayıftı. 4*4 sadece bende olduğu için pek yoldan çıkamadık :smiley: ama olsun yinede ben karda kutup ayısı gibi gezdim ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81975.new#new

0541 505 23 90 benim telefonum.
benimle bir derdi,tasası kafası takılan varsa çekinmeden arayabilir.
gereğini düşünelim.
ilkokul çocukları gibi oraya,buraya şikayete ne hacet.

son_kral_54' Alıntı:
0541 505 23 90 benim telefonum.
benimle bir derdi,tasası kafası takılan varsa çekinmeden arayabilir.
gereğini düşünelim.
ilkokul çocukları gibi oraya,buraya şikayete ne hacet.

Hayırdı İnşallah Hamdi Hocam
ben merak ettim şimdi
paylaşsan bizimle

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Hayırdı İnşallah Hamdi Hocam
ben merak ettim şimdi
paylaşsan bizimle
birkaç çocuk beni modoretöre şikayet etmiş.
neymiş konu dışı yorumlar yapıyormuşum.
o konu içinde bana ve bu topiğe hakaret varsa tabiki o topicte tartışırım.
anlamadığım niye o topic içindeki hakaret içeren mesajı uyarmazlar,yada silmezler.
aslında çok yazmak istediklerimde var bu gezenbilir hakkındaya neyse birazdaha sabredeyim.

son_kral_54' Alıntı:
anlamadığım niye o topic içindeki hakaret içeren mesajı uyarmazlar,yada silmezler.
aslında çok yazmak istediklerimde var bu gezenbilir hakkındaya neyse birazdaha sabredeyim.

heee şu mesele, tepeden bakanlardır Hamdi Abi, boşver, hala kapatamamışlar mı o konuyu...

saayın arkadaşlar iyi akşamlar isuzunun tavanına sepet yapıyoruz ruhsata işletmek lazımmıdır birde ucuz yollu 4 adet projektör tipi far lazımdır işi bilen arkadaşlardan yardım ve yararlı fikirler talep ediyorum

tiskeli' Alıntı:
saayın arkadaşlar iyi akşamlar isuzunun tavanına sepet yapıyoruz ruhsata işletmek lazımmıdır birde ucuz yollu 4 adet projektör tipi far lazımdır işi bilen arkadaşlardan yardım ve yararlı fikirler talep ediyorum

Hüseyin Abi iyi akşamlar. Benim bildiğim kadarıyla ruhsata işletmene gerek yok ama sis farlarının kapaklı olması ceza yememen ve muayeneden geçmen için iyi olur. Eğer Hella far istersen ki en iyi sis farıdır. Şaşmaz'da Klipsan'da (benzinliğin bir üst sokağında) bulabilirsin. yuvarlak veya diktörgen tanesi 75 TL olması lazım. Daha ucuz olanlarda var maxis falan, onların da sanırım çifti 80 TL ama dediğim gibi kapaklı olması trafik açısından iyi olur. Bu arada ortadaki farların delici, yanlardakinin de dağıtıcı olmasında fayda var. Delici farlarda, ampülün önünde şapka olmaz, sis de falan direk önünü aydınlatır. diğer ikisi de önünü 180 derece aydınlatır.
Bagaj için kelepçe falan veya ayak gerekirse de Yurtel'den temin edebilirsin. O da sanırım 30. sokaktaydı. İsteğe göre bagaj da imal ediyorlar, off-road bagajları 500 tl.

Hüseyin Abi bir de şey var, sis farları ön cama ne kadar yakın olursa, ışık o kadar içeri, kabinin içine düşüyor, biraz uzak olması iyi olur veya farların altına da saçdan bir aparat yapıp ığığın aşağıya düşmesini engellemek de fayda var

son_kral_54' Alıntı:

çok ilginç
çokca kaşımaya, köpürtmeye meraklı üye var,
iyi vakit geçirip, az da göz önünde olursanız,
maalesef bir şekilde hırpalanıyorsunuz,
tabii dağda, bayırda, çamurda, gecenin bir yarısında her türlü egoyu arkada bırakıp, mertçe, centilmence, dostça, kardeşçe, ekip olarak, takım olarak, geride bırakılmayacağını bilerek gaz basmak çok kimseye nasip olacak bir hal değil, görüyoruz ki olmuyor da.
Kimse kimsenin özelini bilmiyor, bilmek de istemiyor zaten, bin türlü stres içinde kafa dağıtıyorsunuz, bana çok iyi geliyor, sanıyorum çoğuna da iyi geliyor, dünyanın neresine giderseniz gidin bu tarz muhabbetlerde maalesef kekremsi, ekşi bir tat zaman zaman olur, ama bir sonraki etkinlikte ilk battığınızda ya da arza yaptığınızda en az iki kişinin yanınıza geldiğini, geri kalanın da meraklı gözlerle sizi beklediğini görür bal börek olursunuz,
yani demem o ki muhabbetimiz bol, keyfimiz daim olsun, batacak çamur, yarım depo da yakıt olsun,
bunlar bir de yola gidilesi ADAM larla olsun, gerisi hikaye.

işin iyi tarafı neyseki moderatörler aklı başında insanlar, muhakkak bilirler ne yapacaklarını,

herkezin kendine göre hassasiyetleri var,
sakince hareket etmekte fayda var.
ne diyelim
Allah herkesin gönlüne göre versin,
yani
kim kimin için ne düşünüyorsa Allah da ona on katını versin.

başlık acılmış arkadaşlar tekrardan hayırlı olsun :smiley:

açan mod. arkadaşlara teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR