Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,108,722

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

ttos' Alıntı:
başlık acılmış arkadaşlar tekrardan hayırlı olsun :smiley:

açan mod. arkadaşlara teşekkürler.

sefer abı sen snorklı ne yaptın taktırmayacakmısın hala

mserdemir' Alıntı:
sefer abı sen snorklı ne yaptın taktırmayacakmısın hala

selim hiç bilmiyorum, gecen alp aradı sanayideymiş snorkeli taktırıyormuş gel seninkini de taktıralım dedi bende bir seninkini göreyim ondan sonra da benimkini taktırırız demiştim önce bir alp in araca bakayım diyorum bakalım nasıl olmuş işcilik falan.

Cümleten günaydın olması gereken buydu farklılıkları olduğu gibi kabullenmek teşekkürler ilgili herkese

selim 80 li yıllardan kalma lastikli bir pick-up ın var yapa yapa bitiremedin birde konuşmaya gelince alta üste sığdıramıyorsun ;D

ttos' Alıntı:
selim 80 li yıllardan kalma lastikli bir pick-up ın var yapa yapa bitiremedin birde konuşmaya gelince alta üste sığdıramıyorsun ;D

bu sefer cok cıddıyım bak ılk olarak vıncle baslayım folyo kaplama snorkel ve tavana sepet hella sisler ile işi bıtırcem aha yazdım buraya soz ucar yazı kalır

Serko' Alıntı:
Günaydın Sefer, görüşemiyoruz abi, nasıl gidiyor?

günaydın serkan :smiley:

hastalık iş güç hayat şartları ile devam :smiley: bu aralar fazla takılamıyordum dün gece ve bu sabah boşluk oluştu geçtim klavyenin başına ;D

sen nasılsın?

mserdemir' Alıntı:
bu sefer cok cıddıyım bak ılk olarak vıncle baslayım folyo kaplama snorkel ve tavana sepet hella sisler ile işi bıtırcem aha yazdım buraya soz ucar yazı kalır

o dediklerini araca uygularsan da muhteşem olur ;)

valla benım bı l200 um var mangalım var muhbetım var ;D ;D

yapcam abı yapcam kararlıyım

mserdemir' Alıntı:
valla benım bı l200 um var mangalım var muhbetım var ;D ;D

yapcam abı yapcam kararlıyım

muhabbet kısmı tamam da o mangalın başında da bir türlü göremedik seni :D

ttos' Alıntı:
muhabbet kısmı tamam da o mangalın başında da bir türlü göremedik seni :D

ya mangalım var dedım mangalın basında dururummu dedım ,basında duracak bırı olursa cok lezzetlı etle pişiyi :smiley::smiley::smiley::smiley: cunku mangalım kalıtelı ateşi ıyı harlıyo hahaha

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR