Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,008,350

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

ttos' Alıntı:
gecen sefer ön şaftı koparmıştım. bu seferki evin önünde arka sağ tekeri kaldırıma vurdum teker koptu nası oldu anlamadım :(

araba evin önünde kaldı anlaşılan, neyse ki arazide olmamış, şanslısın, kopacağı varmış...
ne yapabiliriz, çekici lazım sanırım sanayiye götürmek için, veya usta oraya gelcek

Serko' Alıntı:
araba evin önünde kaldı anlaşılan, neyse ki arazide olmamış, şanslısın, kopacağı varmış...
ne yapabiliriz, çekici lazım sanırım sanayiye götürmek için, veya usta oraya gelcek

valla bilmiyorum ki serkan şanslımıyım değilmiyim ??? aracı zaten bugün çektirdim sanayiye.

butros' Alıntı:
Aaaa..!!! Büyük geçmiş olsun.

teşekkür ederim bekir bey.

murat çelik' Alıntı:
geçmiş olsun abi yapacak bir sey olursa haber var yeter

eyvallah sağolasın murat.

ya aracı yükler iken arka sağ yerde biraz sürükleyerek çektik murat sen bu işlerden anlarsın akis haricinde başka hasar da vermişmiyizdir ayrıca teker yerinden çıkınca şanzumanda devre dışı kaldı yani boşladı viteslere geçirdim ama arac kımıldamadı sanki boş vitesdeymiş gibi bu normalmidir ???

ttos' Alıntı:
eyvallah sağolasın murat.

ya aracı yükler iken arka sağ yerde biraz sürükleyerek çektik murat sen bu işlerden anlarsın akis haricinde başka hasar da vermişmiyizdir ayrıca teker yerinden çıkınca şanzumanda devre dışı kaldı yani boşladı viteslere geçirdim ama arac kımıldamadı sanki boş vitesdeymiş gibi bu normalmidir ???
her şey normal kafanı takcak bir sorun cıkmaz arac tabıkıyurumez aks dan dolayı sacları eyer balatanın baska sıkıntı olmaz

murat çelik' Alıntı:
her şey normal kafanı takcak bir sorun cıkmaz arac tabıkıyurumez aks dan dolayı sacları eyer balatanın baska sıkıntı olmaz

hay klavyene sağlık murat içime soğuk su serptin :smiley:

ttos' Alıntı:
herkeze iyi akşamlar,

görselleri bekliyoruz,
ayrıca,
dün aracımın arka akisini kırdım tarafımdan arka akis aranmaktadır elinde fazla olan varsa şu garibana bir el atarsa sevinirim ;D

Sefer Hocam
geçmiş olsun, umarım en az hasarla, kısa sürede çözülür.
O araç ne etaplar, ne yarışlar gördü, kalkar hemen ayağa, ;)
Kolaylıklar ...

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Sefer Hocam
geçmiş olsun, umarım en az hasarla, kısa sürede çözülür.
O araç ne etaplar, ne yarışlar gördü, kalkar hemen ayağa, ;)
Kolaylıklar ...

eyvallah metin hocam, dediğin gibi ayağa kalkmasına kalkıyorda acıcık ucundan göstermek gerekiyor ;D

arka aks = 725,00 TL. çıkma buldum 400 TL.-
aks taşıyıcı ve sacı = 500,00 TL.- çıkma buldum 200 TL.-
arka abs sensör = 715,00 TL.- (bir adet kabloya bağlı bir aparat yolda görsem tekmeler geçerim dumrula uğradım :eek:) çıkma buldum 100 TL.-
çivi yay takımı = 125,00 TL.-
el fren balatası = 110,00 TL.-

buyurun buradan yakın :-\

ttos' Alıntı:
eyvallah metin hocam, dediğin gibi ayağa kalkmasına kalkıyorda acıcık ucundan göstermek gerekiyor ;D

arka abs sensör = 715,00 TL.- (bir adet kabloya bağlı bir aparat yolda görsem tekmeler geçerim dumrula uğradım :eek:) ) çıkma buldum 100 TL.-

Hay Allah,...
epey masraf açılmış
Geçmiş olsun tekrar...

ttos' Alıntı:

arka abs sensör = 715,00 TL.- (bir adet kabloya bağlı bir aparat yolda görsem tekmeler geçerim dumrula uğradım :eek:) çıkma buldum 100 TL.-

Tolga Hocam çok geçmiş olsun. Nası oldu bu iş tam olarak anlayamadım ama muhtemelen önceki faaliyetlerde alınan bir hasarın neticesinde olmuş gibi.
Allah daha büyük kazalardan korusun...

ttos' Alıntı:

Vay Canına :mad: :mad:
çok can sıkıcı
baksakmı acaba başka yerlerden bu parçalara ...
alındı mı parçalar

serdar06' Alıntı:
Tolga Hocam çok geçmiş olsun. Nası oldu bu iş tam olarak anlayamadım ama muhtemelen önceki faaliyetlerde alınan bir hasarın neticesinde olmuş gibi.
Allah daha büyük kazalardan korusun...

sağolasın serdar hocam ben farkında değilim ama kaldırıma arkayı kuvvetli vurmuşum jant bile parçalanmış neyse yapacak birşey yok birşekilde hallolacak.

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Vay Canına :mad: :mad:
çok can sıkıcı
baksakmı acaba başka yerlerden bu parçalara ...
alındı mı parçalar

metin hocam parçalar alındı teşekkür ederim.

Tolga bey geçmiş olsun

ttos' Alıntı:
sağolasın serdar hocam ben farkında değilim ama kaldırıma arkayı kuvvetli vurmuşum jant bile parçalanmış neyse yapacak birşey yok birşekilde hallolacak.

metin hocam parçalar alındı teşekkür ederim.

Ankara da olup 4x4 Aracı ile Hafta Sonu yaptığımız Etkinliklerden kesin haberdar olmak istiyorum, Belki bende katılırım diyor iseniz,
Lütfen Aşağıdaki Listeyi Doldurunuz;

İsim Gsm e-mail
1- Murat BALCI 05335945596 jeomad@hotmail.com
2-

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,979
Kayıtlı Üye Sayımız
166,730
Kaydolan Son Üyemiz
Attila Aykan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR