Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
teşekkür ederim.
Sentinel' Alıntı:Geçmiş olsun.
teşekkür ederim.
Sentinel' Alıntı:Geçmiş olsun.
ttos' Alıntı:gecen sefer ön şaftı koparmıştım. bu seferki evin önünde arka sağ tekeri kaldırıma vurdum teker koptu nası oldu anlamadım![]()
ttos' Alıntı:gecen sefer ön şaftı koparmıştım. bu seferki evin önünde arka sağ tekeri kaldırıma vurdum teker koptu nası oldu anlamadım![]()
Serko' Alıntı:araba evin önünde kaldı anlaşılan, neyse ki arazide olmamış, şanslısın, kopacağı varmış...
ne yapabiliriz, çekici lazım sanırım sanayiye götürmek için, veya usta oraya gelcek
butros' Alıntı:Aaaa..!!! Büyük geçmiş olsun.
geçmiş olsun abi yapacak bir sey olursa haber var yeterttos' Alıntı:gecen sefer ön şaftı koparmıştım. bu seferki evin önünde arka sağ tekeri kaldırıma vurdum teker koptu nası oldu anlamadım![]()
murat çelik' Alıntı:geçmiş olsun abi yapacak bir sey olursa haber var yeter
her şey normal kafanı takcak bir sorun cıkmaz arac tabıkıyurumez aks dan dolayı sacları eyer balatanın baska sıkıntı olmazttos' Alıntı:eyvallah sağolasın murat.
ya aracı yükler iken arka sağ yerde biraz sürükleyerek çektik murat sen bu işlerden anlarsın akis haricinde başka hasar da vermişmiyizdir ayrıca teker yerinden çıkınca şanzumanda devre dışı kaldı yani boşladı viteslere geçirdim ama arac kımıldamadı sanki boş vitesdeymiş gibi bu normalmidir ???
murat çelik' Alıntı:her şey normal kafanı takcak bir sorun cıkmaz arac tabıkıyurumez aks dan dolayı sacları eyer balatanın baska sıkıntı olmaz
ttos' Alıntı:herkeze iyi akşamlar,
görselleri bekliyoruz,
ayrıca,
dün aracımın arka akisini kırdım tarafımdan arka akis aranmaktadır elinde fazla olan varsa şu garibana bir el atarsa sevinirim ;D
TEKNIKISLEM' Alıntı:Sefer Hocam
geçmiş olsun, umarım en az hasarla, kısa sürede çözülür.
O araç ne etaplar, ne yarışlar gördü, kalkar hemen ayağa,
Kolaylıklar ...
ttos' Alıntı:eyvallah metin hocam, dediğin gibi ayağa kalkmasına kalkıyorda acıcık ucundan göstermek gerekiyor ;D
arka aks = 725,00 TL. çıkma buldum 400 TL.-
aks taşıyıcı ve sacı = 500,00 TL.- çıkma buldum 200 TL.-
arka abs sensör = 715,00 TL.- (bir adet kabloya bağlı bir aparat yolda görsem tekmeler geçerim dumrula uğradım) ) çıkma buldum 100 TL.-
çivi yay takımı = 125,00 TL.-
el fren balatası = 110,00 TL.-
buyurun buradan yakın :-\
ttos' Alıntı:eyvallah metin hocam, dediğin gibi ayağa kalkmasına kalkıyorda acıcık ucundan göstermek gerekiyor ;D
arka abs sensör = 715,00 TL.- (bir adet kabloya bağlı bir aparat yolda görsem tekmeler geçerim dumrula uğradım) çıkma buldum 100 TL.-
arka abs sensör = 715,00 TL.- (bir adet kabloya bağlı bir aparat yolda görsem tekmeler geçerim dumrula uğradım) çıkma buldum 100 TL.-
serdar06' Alıntı:Tolga Hocam çok geçmiş olsun. Nası oldu bu iş tam olarak anlayamadım ama muhtemelen önceki faaliyetlerde alınan bir hasarın neticesinde olmuş gibi.
Allah daha büyük kazalardan korusun...
TEKNIKISLEM' Alıntı:Vay Canına![]()
çok can sıkıcı
baksakmı acaba başka yerlerden bu parçalara ...
alındı mı parçalar
ttos' Alıntı:sağolasın serdar hocam ben farkında değilim ama kaldırıma arkayı kuvvetli vurmuşum jant bile parçalanmış neyse yapacak birşey yok birşekilde hallolacak.
metin hocam parçalar alındı teşekkür ederim.