jeomad
05335468842 - L 200
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Hayırlı Cumalar Ankaranın Çamuru seven insanları,
Hayırlı Cumalar Ankaranın Çamuru seven insanları,
Abi aile ilemi gidilecek, durum nedir?Pazar yağış ta varjeomad' Alıntı:Kızılcahamam da ki offroad yarışlarını izlemek isteyen arkadaşlarla
Pazar sabah 9:00 da Taymek te buluşup Kızılcahamama gidelim yoldada da Lastiklerimizi çamurlayalım mı ?
Metin bey ulusal yarış amaTEKNIKISLEM' Alıntı:Hayırlı Cuma lar
ANKARA
ben 15 günde birci olduğum için Pazar günü bir yere gidemiyorum,
gidecek arkadaşlara şimdiden iyi eylenceler diliyorum,
görsellere bakıp avunuruz artık.
Resimdeki araç sizin ise 2-3 gün önce Ostim arkadan aşağı giderken lacivert Volvodan size bön bön bakan bendim ;D ;D ;D . Sizin arac cok nefismişdiablo2barbar' Alıntı:Arkadaşlar Ulusal yarışta Basın ve Rescue sorumlusuyum. Orda görüşürüz.
böylesi araçlar altı senede bir düşer piyasaya oda iki saatte satıldı ibaresi görüroutlaw06' Alıntı:Herkese hayırlı cumalar.Hepimiz cumada birbirimiz için dua edelim belki birimizin duası kabul olur.Yaw birde rica ediyorum kelepir bi zj bulmam için dua edin.araya sıkıştırın lütfen.şöyle 96-97 model acil satılık 13-14 e temiz bi araba.çokmu istedim?
Abi zj nin para ettiği zaman ben (2 sene evvel) şu an net fiyat hatırlamıyorum 97 model mükemmel bir araç buldum.Umutsuzca gittim araç başına ve inan abi pamuklara sarmış bakmışlar sanki.2-3 ay binmiş ve satıp iyide para kazanmıştım.alışım 14,5 civarı satışım 16 ya yakındı sanırım.O zamanlar o araçlar 97-98 dedinmi 18 den aşağı ağzını açan yoktu.Kimse yanlış anlamasın her zaman elbet para eden ve hastası olduğum ve hatta şu an da almak istediğim tek araç.Ama o kadar çok varki nette ve alıcısı o kadar azki fiyat düştü hali ile.Çok bilirim temizine dahi 16-17 isteyip 1-2 sene satamayıp kimseye çaktırmadan 13-14 e galeriye bozduran.Bende çok temiz ve kelepirini bulmadan alamam.Malum ticaretle iştikal.Satmam gerektiğinde satabileceğim rakam ı yakalamalıyım alırkenHmdTkmn' Alıntı:böylesi araçlar altı senede bir düşer piyasaya oda iki saatte satıldı ibaresi görür![]()
bol şanslar![]()
outlaw06' Alıntı:Metin bey ulusal yarış ama15 günde bir mi dinler?
HmdTkmn' Alıntı:sanırım bugünlerde tembelliğin üzerinde,zira topiği takip etsen görürdün çiğdem![]()