Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,107,877

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Kızılcahamam da ki offroad yarışlarını izlemek isteyen arkadaşlarla
Pazar sabah 9:00 da Taymek te buluşup Kızılcahamama gidelim yoldada da Lastiklerimizi çamurlayalım mı ?

1- Murat BALCI
2-

Hayırlı Cuma lar
ANKARA

ben 15 günde birci olduğum için Pazar günü bir yere gidemiyorum,
gidecek arkadaşlara şimdiden iyi eylenceler diliyorum,
görsellere bakıp avunuruz artık.

Ankara'da olmayacağım ne yazık ki. Eğlencesi bol iyi bir gün diliyorum hepinize.

Arkadaşlar Ulusal yarışta Basın ve Rescue sorumlusuyum. Orda görüşürüz.

diablo2barbar' Alıntı:
Arkadaşlar Ulusal yarışta Basın ve Rescue sorumlusuyum. Orda görüşürüz.
Resimdeki araç sizin ise 2-3 gün önce Ostim arkadan aşağı giderken lacivert Volvodan size bön bön bakan bendim ;D ;D ;D . Sizin arac cok nefismiş :eek: :eek: .

Valla herkez öyle baktığı için pek farketmedim :smiley: daha iyisi sizin olsun inşallah

outlaw06' Alıntı:
Herkese hayırlı cumalar.Hepimiz cumada birbirimiz için dua edelim belki birimizin duası kabul olur.Yaw birde rica ediyorum kelepir bi zj bulmam için dua edin.araya sıkıştırın lütfen.şöyle 96-97 model acil satılık 13-14 e temiz bi araba.çokmu istedim?
böylesi araçlar altı senede bir düşer piyasaya oda iki saatte satıldı ibaresi görür :eek:
bol şanslar :D

HmdTkmn' Alıntı:
böylesi araçlar altı senede bir düşer piyasaya oda iki saatte satıldı ibaresi görür :eek:
bol şanslar :D
Abi zj nin para ettiği zaman ben (2 sene evvel) şu an net fiyat hatırlamıyorum 97 model mükemmel bir araç buldum.Umutsuzca gittim araç başına ve inan abi pamuklara sarmış bakmışlar sanki.2-3 ay binmiş ve satıp iyide para kazanmıştım.alışım 14,5 civarı satışım 16 ya yakındı sanırım.O zamanlar o araçlar 97-98 dedinmi 18 den aşağı ağzını açan yoktu.Kimse yanlış anlamasın her zaman elbet para eden ve hastası olduğum ve hatta şu an da almak istediğim tek araç.Ama o kadar çok varki nette ve alıcısı o kadar azki fiyat düştü hali ile.Çok bilirim temizine dahi 16-17 isteyip 1-2 sene satamayıp kimseye çaktırmadan 13-14 e galeriye bozduran.Bende çok temiz ve kelepirini bulmadan alamam.Malum ticaretle iştikal.Satmam gerektiğinde satabileceğim rakam ı yakalamalıyım alırken:smiley:

HmdTkmn' Alıntı:
sanırım bugünlerde tembelliğin üzerinde,zira topiği takip etsen görürdün çiğdem ;)

hamdi abi hamdi abi benmi gezembilir konusunda tembelleştiiiimmm derslerle ilgili salaklaştım görmüyormuyum hiç bir şeyi bilmiyorum :D

yarışların eski tadı yok zorlu yarışlar off roaddan uzaklaşıp rally e benzemeye başladı yada bana eskiden daha heyecanlı geliyordu yarışlar

Ben Pazar Kızılcahamam' a gitmeyi düşünüyordum. Çiğdem dahil bir iki arkadaşla net olmadan konuşmuştum hatta... Kamplıda düşünüyordum...

Fakat Cumartesi gecesi Pazar sabahına kadar çalışıyorum. Sabah işten çıkıncada İncek'e kahvaltıya davet var. Katılamayacağım Kızılcahamam muhabbetine yani...

Bu arada bilgisayar internet işi beni perişan etmeye devam ediyor. Hep söylediğim gibi "Sanalda Gerçek Güneşi Kaçırıyorum"
Çok yakında gene tamamen sanalda kaybolabilirim. Bana tel ile ulaşırsanız sevinirim (sms okumuyorum)...

Hepinize güzel haftasonları... Alfonse...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,045
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR