Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,072,481

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

arkadaşlar şu av ve balık konusunda ben amatör değilim benim vijdanen ve kanunen
belgemvar nezaman nerde neyapılacağını bilirim ayrıca resmi avcılar kulübü üyesiyim

Etiketler

şavcıoff' Alıntı:
abi bir ayvar hazırol sen yeterki

balık tutma isinden pek anlamam ama iyi yerim hele bide kılcıkları ayıklanmıssa ;D

koyun cevirmeyi de dortgozle bekliyorum :smiley:

bakıyorumda muhabbet gırıla gitmiş.
konulara bir,bir el atayım biraz.
serpme belki kanunen yasak olabilir.ama katliam yapmak isteyen bunu oltaylada yapabilir.
her av için geçerli olan bilinçli avlanmak. :smiley:
seferin arabayı kandırma işine gelince.
seferr choreke sana çok kızıyor bilesin.yükseltme yaptı asvaltta gezdiriyor hani araziye çıkacaktık diyor. :D
çay çorba işine gelince şevki ve mehmet ustayı tek geçerim,geçen hafta çayı ben demledim içirtmediler bana. ???
murattan gelen selam alınmıştır.a.s ;)
hi-jack'ı sorun etme hüseyin benim çatı müsait. ;D
balık işine gelince bu hafta cumartesi çıkıp pazar öğlede dönme planım var şimdilik.çadırlı. ::smiley:
olmadı günübirlik,sonuçta gideceğim biryerlere.gelmek isteyen dostları beklerim. :-*
stop.... :smiley: ;) :D ;D :mad: :( :eek: 8) ??? ::smiley: :p :-[ :-X :-\ :-* :'(

son_kral_54' Alıntı:
serpme belki kanunen yasak olabilir.ama katliam yapmak isteyen bunu oltaylada yapabilir.
seferr choreke sana çok kızıyor bilesin.yükseltme yaptı asvaltta gezdiriyor hani araziye çıkacaktık diyor. :D
çay çorba işine gelince şevki ve mehmet ustayı tek geçerim,geçen hafta çayı ben demledim içirtmediler bana. ???
balık işine gelince bu hafta cumartesi çıkıp pazar öğlede dönme planım var şimdilik.çadırlı. ::smiley:
olmadı günübirlik,sonuçta gideceğim biryerlere.gelmek isteyen dostları beklerim. :-*
stop.... :smiley: ;) :D ;D :mad: :( :eek: 8) ??? ::smiley: :p :-[ :-X :-\ :-* :'(

Hamdi bey bu balık işini başımıza sen sardın bir olta attın balıktan ziyade balıkçılar vurdu oltaya çek dur gayri

son_kral_54' Alıntı:

:D :D :D

abi sorma yaf yukseltme yaptık kaldık oylece ama bakıyorum da sizin gezilere beni sanki biraz aşar gibi geliyor etaplarınız biraz zorlu gibi bana gore su geçişleri falan masallahınız var :smiley:

günaydın herkeze :smiley:

ttos' Alıntı:
:D :D :D

abi sorma yaf yukseltme yaptık kaldık oylece ama bakıyorum da sizin gezilere beni sanki biraz aşar gibi geliyor etaplarınız biraz zorlu gibi bana gore su geçişleri falan masallahınız var :smiley:

günaydın herkeze :smiley:

sefer abı su geçişi deme lutfen.ee ne yaptın snorker işini

mserdemir' Alıntı:
sefer abı su geçişi deme lutfen.ee ne yaptın snorker işini

bekliyorum selim bugun gidelimmi musaitmisin?

bu arada boos (baskent otomobil offroad sporları) baskanı mustafa gocer bey ve umit uyar beyfendileri ile tanıstım kendileride etkinlikler yapıyormuslar hatta bu pazar 2.700 mt. rakım köroğluna tırmanısları varmıs bilginize :smiley:

ttos' Alıntı:

bu arada boos (baskent otomobil offroad sporları) baskanı mustafa gocer bey ve umit uyar beyfendileri ile tanıstım kendileride etkinlikler yapıyormuslar hatta bu pazar 2.700 mt. rakım köroğluna tırmanısları varmıs bilginize :smiley:

hımm çaktım köfteyı

yarın musaıt olursan yarın gıdelımmı.aksam cıkışta buluşalım gıdıp konusalım bakalım ne dıyecek

ttos' Alıntı:

köroğlu dedıgı yer nereki veya bızde gıtse elemanları takıpedebılecekmıyız

sefer abı yarın corbada ısmarlarım

tiskeli' Alıntı:
benim kiriko meselemle ilgilenen herkese çay hemide semaverinden önümüzdeki gezide hi jack i aldım ama arabada koyacak yer bulamadım 3-4 parçaya ayırdım arabanın içine sağa sola sokuşturdum meret 150 cm bi sorun daha var araca vuracak yer yapmak lazım

Abi, kriko hayırlı olsun.
bence ya kasanın arkasında bi aparat yapıp dik koya bilirsin yada tepeye port bagaj ayağı takıp oraya monte edilebilir.

takacak yer için, ön tamponun sağına ve soluna çeki yeri papıp oraya büyük mapa takarsan kirikoyu da mapaya takabilirsin,
arkada mapaların var ama küçük, birde arka tamponçok içerde belki kriko arka kasa kapısına dayanabilir, deneyip kafa yormak lazım.

kenarlara hem basamak görevi yapacak hemde kaportanon altonı taşlardan koruyacak bi şeyler düşünülebilir, aynı zamanda kriko takmak içinde uygun olur.
ben de basamak ları değiştirip böyle bişey yapmak istiyorum ama vakit olmuyor, bi ara 3'ümüz buluşup tartışalım.

sana bi kaç foto,

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

nerf_02.jpg

nerf_05.jpg

nerf_11.jpg

nerf_12.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR