Ankara Grubu Tenados'ta Buluşuyoruz (8 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cidowsky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,409

cidowsky

THE TRUTH İS İNSİDE OF YOU
Yer
ankara
Merhaba Arkadaşlar dün yaptığımız buluşmamızın fotoğraf ve yorumlarını buradan paylaşacağız

Dün hemen hemen herkesin toplanmasından sonra alınan ortak kararla yer değişikliği yaptık. Yeni yerimiz Tenadosun biraz aşağısında bulunan Varildi. Listede bulunan ve bizde telefonları bukunan bütün arkadaşalra haber verdik ama bizde telefonu olmayanlarda vardı onlar içinde soracakalrı ümidiyle Tenados kafeye gideceğimiz yer ile ilgili not bıraktık. ama bazı arkadaşlarımız aramızda olamadılar. bu yer değişikliğinden dolayı haberdar edemediğimiz ve oraya gelip bizleri bulamayan arkadaşlardan özür diliyorum.

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Tenados'ta Buluşuyoruz (8 Temmuz 2009)

ferdaneciğim dün akşam makinen nerdeyse hiç kapanmadı hadi senden o güzel fotoları bekliyoruz.

benim makine yanımda değildi...iyi ki Ferdane hep yanında taşıyor

valla ömer benim makinem yok zerrin şarj etmemiş başka kimsedede görmedim :D o patlayan flaşlar başka makineden çıktıysa o karanlıkta pek seçme şansımız yoktu ömer ben sadece ferdaneninkini biliyorum çeken varsa tabiki yüklesin :D

Güzel ve eğlenceli bir akşamdı, hepinize çok teşekkürler ediyorum, fotoğrafları bekliyoruz Ferdane'den, ben Çiğdem'in söylediği gibi, makinemi şarş etmemişim :(

Ben bütün fotograflarımı cepten çekiyordum ama etrafta patlayan flaşlardan geri kaldım aynı 2.festivaldeki gibi ordada doğru düzgün çekim yapmadım.

valla ben çok eğlendim erenle konuştum şimdi oda çok eğlenmiş ona göre bu etkinlikleri her hafta yapalım diyor:D bende ayda bir yapalım diyoruz gelenek gibi herayın mesela 2. cuması gibi bi tarihte gelenke hale geitirip buluşabiliriz

yolla o zaman cepten çektiklerini

siz erken kalktınız ama olmadıki biz sonrasında oturduk biraz daha

E Figo yani ben çektim diye mi çekim yaaaapamadın....neyse ben çekilenleri yüklemeye başlayayım ;)
Bende bu etkinliğin daha sık ve düzenli yapılması taraftarıyım.
figo' Alıntı:
Ben bütün fotograflarımı cepten çekiyordum ama etrafta patlayan flaşlardan geri kaldım aynı 2.festivaldeki gibi ordada doğru düzgün çekim yapmadım.

Etkinliğin ilk saatleri

gezenbilir temmuz 001.jpg

Bencede arada bir bu tarz buuşmalar düzenleyebiliriz.Enazından birine katılamayan öbürüne katılabilir.Misal:BEN ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR